- Köszönetek: 0
× Külföldi Joomla! oldalak
Biztonságos letölteni a themster.org oldalról?
- Riki10
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2021 aug. 26 14:24 - 2021 aug. 26 14:27 #1 Írta: Riki10
Biztonságos letölteni a themster.org oldalról? téma létrehozva Riki10 által
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy biztonságos-e bővítményt, vagy template-t letölteni a themster.org oldalról?
Volt már valaki, aki onnan töltött le, vannak tapasztalatai?
Véletlenül bukkantam rá, amikor egy konkrét sablont (2014-es a sablon, utolsó frissítés 2020-ban volt rá) kerestem, és meglepő volt, hogy ezen az oldalon keresztül ingyen letölthető az, ami máshonnan pénzbe kerül. Arra a célra tökéletes volt, hogy konkrétan letesztelhessem saját szerveren a sablon tulajdonságait, szerkeszthetőségét. Úgy tűnik, hogy minden rendben vele, de vajon érdemes egy éles oldalon is ezt használni? Hogyan tudnám ellenőrizni, hogy nem küld-e a háttérben nem kívánatos dolgokat?
webrate.org/index.php/site/themster.org/
Előre is köszi a válaszokat!
Az lenne a kérdésem, hogy biztonságos-e bővítményt, vagy template-t letölteni a themster.org oldalról?
Volt már valaki, aki onnan töltött le, vannak tapasztalatai?
Véletlenül bukkantam rá, amikor egy konkrét sablont (2014-es a sablon, utolsó frissítés 2020-ban volt rá) kerestem, és meglepő volt, hogy ezen az oldalon keresztül ingyen letölthető az, ami máshonnan pénzbe kerül. Arra a célra tökéletes volt, hogy konkrétan letesztelhessem saját szerveren a sablon tulajdonságait, szerkeszthetőségét. Úgy tűnik, hogy minden rendben vele, de vajon érdemes egy éles oldalon is ezt használni? Hogyan tudnám ellenőrizni, hogy nem küld-e a háttérben nem kívánatos dolgokat?
webrate.org/index.php/site/themster.org/
Előre is köszi a válaszokat!
Utolsó szerkesztés: 2021 aug. 26 14:27 Riki10 által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2021 aug. 26 15:26 - 2021 aug. 26 15:27 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Biztonságos letölteni a themster.org oldalról?
Nem javasolt, mivel legtöbbször ártó kóddal bővítik ki a fizetős alkalmazásokat, így telepítéskor a bővítmény mellett egy új biztonsági réssel leszel gazdagabb. A bővítményt általában csak a fejlesztő weboldaláról célszerű letölteni/vásárolni.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 2021 aug. 26 15:27 Balázs által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!