- Köszönetek: 0
Facebook pixel oldalba helyezése
- Márton
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
Facebook pixel oldalba helyezése téma létrehozva Márton által
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretném a céges facebook pixelt az oldalunkra elhelyezni, de ezt a sablonokban az index.php ba nem tudom megtenni, mert ott a gantry 5 téma miatt ez van:
<?php
/**
* @package Gantry 5 Theme
* @author RocketTheme www.rockettheme.com
* @copyright Copyright (C) 2007 - 2015 RocketTheme, LLC
* @license GNU/GPLv2 and later
*
* www.gnu.org/licenses/gpl-2.0.html
*/
defined('_JEXEC') or die;
// Bootstrap Gantry framework or fail gracefully (inside included file).
$gantry = include __DIR__ . '/includes/gantry.php';
/** @var \Gantry\Framework\Theme $theme */
$theme = $gantry;
/** @var \Gantry\Framework\Configurations $configurations */
$configurations = $gantry;
// Render the page.
echo $theme->render('index.html.twig');
scss/ambrosia/_header.scss be próbáltam bemásolni, gondolván, hogy az lehet a header akkor most, de sikertelenül, mindenféle ingyenes bővítményekkel is próbálkoztam, elég bosszantó, hogy ezt más rendszerekbe kb fél perc alatt megcsinálom, itt pedig nem találom,hogy hova lehetne. a theme készítőjének írtam, ahol azt a választ kaptam, hogy a fizetős fórumjukba regisztráljak be és fizessek elő, a probléma, hogy ezt egy nem én csináltam, hanem egy fizetett "szakember", úgyhogy ha lenne is oda fizetős accountom azt sem tudom sajnos. A készítőt kihagynám a storyból, nem jól váltunk el.
Remélem valaki tud segíteni, nagy segítség lenne a facebookkal való összekapcsoláshoz, bár ugyanez a problémám van a google tag managerrel is.
Előre is köszönöm a választ/válaszokat!
<?php
/**
* @package Gantry 5 Theme
* @author RocketTheme www.rockettheme.com
* @copyright Copyright (C) 2007 - 2015 RocketTheme, LLC
* @license GNU/GPLv2 and later
*
* www.gnu.org/licenses/gpl-2.0.html
*/
defined('_JEXEC') or die;
// Bootstrap Gantry framework or fail gracefully (inside included file).
$gantry = include __DIR__ . '/includes/gantry.php';
/** @var \Gantry\Framework\Theme $theme */
$theme = $gantry;
/** @var \Gantry\Framework\Configurations $configurations */
$configurations = $gantry;
// Render the page.
echo $theme->render('index.html.twig');
scss/ambrosia/_header.scss be próbáltam bemásolni, gondolván, hogy az lehet a header akkor most, de sikertelenül, mindenféle ingyenes bővítményekkel is próbálkoztam, elég bosszantó, hogy ezt más rendszerekbe kb fél perc alatt megcsinálom, itt pedig nem találom,hogy hova lehetne. a theme készítőjének írtam, ahol azt a választ kaptam, hogy a fizetős fórumjukba regisztráljak be és fizessek elő, a probléma, hogy ezt egy nem én csináltam, hanem egy fizetett "szakember", úgyhogy ha lenne is oda fizetős accountom azt sem tudom sajnos. A készítőt kihagynám a storyból, nem jól váltunk el.
Remélem valaki tud segíteni, nagy segítség lenne a facebookkal való összekapcsoláshoz, bár ugyanez a problémám van a google tag managerrel is.
Előre is köszönöm a választ/válaszokat!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 125
csezo válaszolt a következő témában: Facebook pixel oldalba helyezése
Egyszerűbb, mint gondolnád.
Belépsz a sablonkezelőbe, és ott a PAGE SETTINGS fülön a HEAD PROPERTIES részen a Custom Content részbe beilleszted a kódot.
Ez az oldalon a <head>...</head> tagok között fog majd beilleszkedni a HTML kódba, pont, amire szükséged van
Belépsz a sablonkezelőbe, és ott a PAGE SETTINGS fülön a HEAD PROPERTIES részen a Custom Content részbe beilleszted a kódot.
Ez az oldalon a <head>...</head> tagok között fog majd beilleszkedni a HTML kódba, pont, amire szükséged van
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.