Facebook Slide Likebox

Több
12 éve 9 hónapja #2187 Írta: Mancs
Mancs válaszolt a következő témában: Facebook Slide Likebox
Facebook Slide likebox

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #2188 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Facebook Slide Likebox
Próbáltad már más fejlesztőt bővítményével is?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 12 éve 9 hónapja Balázs által.

Több
12 éve 9 hónapja #2190 Írta: Mancs
Igen próbáltam. Mindig ugyanez volt. Egyszerűen nem tudom mi a baj, azért is kerestelek fel benneteket.
Találtam olyat, ahova csak URL-t kell beilleszteni, az meg addig volt jó míg be vagy jelentkezve facebookon. Ha kijelentkeztél facebookról akkor az általam csinált joomla oldalról eltűnt a face likebox.

Több
12 éve 9 hónapja #2191 Írta: Balázs
Itt az alap Like box: developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/
Ha kigenerálod vele a sajátod és beteszed egy HTML modulba, akkor mit mutat?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
12 éve 8 hónapja - 12 éve 8 hónapja #2195 Írta: Mancs
Bocs, hogy kicsit késve írok, hétvégén sok teendőm volt.

Nos, amit küldtél linket, azt már egyszer néztem. Azt nem tudom, hogy a kódot hova kell beilleszteni. Én úgy vettem ki, hogy a sablon forráskódjába kell, de nekem olyan speciálisan "szar" a sablonom, hogy a "Fő oldali sablonszerkesztésnél" ezt mutataja:
Code:
<?php /** * @package yoo_master * @author YOOtheme http://www.yootheme.com * @copyright Copyright (C) YOOtheme GmbH * @license http://www.gnu.org/licenses/gpl.html GNU/GPL */ // no direct access defined('_JEXEC') or die('Restricted access'); // include config include_once(dirname(__FILE__).'/config.php'); // get warp $warp = Warp::getInstance(); // load main template file, located in /layouts/template.php echo $warp['template']->render('template');

És ahogy olvastam a <body> elemek közé kell a generált kódot berakni, de ahogy látod itt nincs <body> elem....Vagy valamit rosszul értelmeztem, vagy hova kell ezt a kódot írni???
Utolsó szerkesztés: 12 éve 8 hónapja Balázs által.

Több
12 éve 8 hónapja #2196 Írta: Balázs
HTML típusú modulba tedd be.