- Köszönetek: 3
Phoca Download mobilnézet
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2020 jún. 05 13:07 #1 Írta: Pappy
Phoca Download mobilnézet téma létrehozva Pappy által
Sziasztok
A phoca downloadról érdeklődnék, lehetséges e beállítani benne mobilos nézetet?
A gond az, hogy 3-4 oszlopban jelennek meg az adott könyvtárak amikben van a dokumentumok alkönyvtár rendszere.Ez pcn okés így.
Mobilon viszont nem áll át úgy, mint pl a phoca galériája, azaz nem csinálja azt, hogy a képernyőn 1 főkönyvtár és annak alkönyvtárai jelennek meg és ez így megy egymás alatt, hanem másolja a pcs nézetet és egymás mellett jeleníti meg az oszlopokat ami azzal jár hogy a feliratok összecsúsznak. Fekvő helyzetben már használható mert nem csúszik egybe a felirat, de ott sem áll át a megfelelő nézetre.
Köszönöm
Ákos
A phoca downloadról érdeklődnék, lehetséges e beállítani benne mobilos nézetet?
A gond az, hogy 3-4 oszlopban jelennek meg az adott könyvtárak amikben van a dokumentumok alkönyvtár rendszere.Ez pcn okés így.
Mobilon viszont nem áll át úgy, mint pl a phoca galériája, azaz nem csinálja azt, hogy a képernyőn 1 főkönyvtár és annak alkönyvtárai jelennek meg és ez így megy egymás alatt, hanem másolja a pcs nézetet és egymás mellett jeleníti meg az oszlopokat ami azzal jár hogy a feliratok összecsúsznak. Fekvő helyzetben már használható mert nem csúszik egybe a felirat, de ott sem áll át a megfelelő nézetre.
Köszönöm
Ákos
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
2020 jún. 05 14:00 #2 Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Phoca Download mobilnézet
Nem nagyon szeretem a Phoca Galleryt pont a nem túl szép megjelenése miatt, de emlékeim szerint a fejlesztő oldaláról letölthető responsive sablon, vagy az is lehet hogy már adminban ez választható lett.
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Pappy
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2020 jún. 05 16:09 #3 Írta: Pappy
Pappy válaszolt a következő témában: Phoca Download mobilnézet
Szia megint 
Lehet, hogy jól gondoltad és nem jól írtad, de phoca download ami gondot okoz, a galéria magától is jól jelenik meg mobilon. Én sem szeretem annyira, bár rendkívül egyszerű és tudja amit kell. Nem tudom milyen letöltő komponens van ami még jó és ajánlott, régi beidegződés, hogy egyből ha kell akkor erre kattan az agyam nekem is.
Megnézem van e kiegészítő hozzá a fejlesztőnél és köszönöm!

Lehet, hogy jól gondoltad és nem jól írtad, de phoca download ami gondot okoz, a galéria magától is jól jelenik meg mobilon. Én sem szeretem annyira, bár rendkívül egyszerű és tudja amit kell. Nem tudom milyen letöltő komponens van ami még jó és ajánlott, régi beidegződés, hogy egyből ha kell akkor erre kattan az agyam nekem is.
Megnézem van e kiegészítő hozzá a fejlesztőnél és köszönöm!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
2020 jún. 05 16:30 #4 Írta: kovacshazi
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Phoca Download mobilnézet
Bocsi.
Ezt használtam régebben, fizetős, de jó: extensions.joomla.org/extension/director...n/downloads/edocman/
Ezt használtam régebben, fizetős, de jó: extensions.joomla.org/extension/director...n/downloads/edocman/
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2020 jún. 05 18:05 #5 Írta: Pappy
Pappy válaszolt a következő témában: Phoca Download mobilnézet
Igazából a phoca letöltőt sikerült megoldani annyira, hogy amikor a kategória felsorolásból belépsz az egyikbe ahol már a letölthető fájlok vannak, azokat már szépen listázza telón is. A gond a kategória nézet maradt, 3 sorba erölteti, még fórumozgatnom kell rá kicsit és megnézem az edocman-t, régebben én is használtam. Köszönöm
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2020 jún. 06 15:12 #6 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Phoca Download mobilnézet
A hivatalos Phoca Download fórum kategóriát javaslom, ha van létező megoldás, Jan (fejlesztő) biztos tud segíteni benne: www.phoca.cz/forum/viewforum.php?f=31&si...a9276ffbbd7d008b5ab8
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu