Kunena Fórum és a többnyelvű menük

Több
8 éve 7 hónapja #8874 Írta: negeru
Kunena Fórum és a többnyelvű menük téma létrehozva negeru által
Elnézést ha rossz helyre raktam a témát nem tudom eldönteni, hogy ez inkább bővítmény téma vagy menü téma :D
Helló mindenkinek.
Van egy kisebb nagyobb de annál idegesítőbb gondom. Többnyelvű oldalt vezetek így hát a fórumnak is több nyelven kellene, hogy beszéljen. Amit tesz is csak éppen a menürendszere nem akar rám hallgatni.
Mi is történik. A weboldal alapnyelve magyar és amikor rámegyek a fórum menüre, betölti a Kunena-t és magyarul beszél és a menüfülecskék is ott vannak. Na most. Amikor angol nyelvet választom a fórum is angol de a menük amiket kifejezetten az angolhoz készítettem nem akarnak megjelenni.
Előre is köszönöm a válaszokat...

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 7 hónapja #8878 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Kunena Fórum és a többnyelvű menük
A Kunena menüt, akkor fogtad és duplikáltad?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
8 éve 7 hónapja #8882 Írta: negeru
negeru válaszolt a következő témában: Kunena Fórum és a többnyelvű menük
Hmmm. Nem :) A Kunena főmenün belül létrehoztam az eredeti menük másolatát és beállítottam, hogy melyik magyar, melyik angol...
De van egy olyan érzésem talán, hogy ezt nem így kellett volna csinálni :)

Több
8 éve 7 hónapja #8883 Írta: Balázs
Most ezt jól át kell gondolnunk, mert ugye a Kunena csinál magának egy külön menüt, és ha pl. van egy főmenüd oda pedig generál egy átrinyító linkkel rendelkező menüpontot. Ha, nem jutsz vele dülőre, akkor megnézem valamelyik nap helyi gépen.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
8 éve 7 hónapja #8884 Írta: negeru
negeru válaszolt a következő témában: Kunena Fórum és a többnyelvű menük
Hát igen ezt benéztem. Ahogyan odaírtad az átirányító linket rájöttem, hogy hol hibáztam.
Tehát ahogyan én csináltam az helytelen, hisz az eredeti Kunena menüt kell duplázni. pl.: van a "Kunena Menü" amit a fórum készít telepítés után. Ezt a menüt fogja a Fórum használni az alapértelmezett oldalnyelvnél ( ez esetben magyar ). Ezek után létre kellett hoznom egy "Kunena Menu Eng" menüt amiben az elejétől fel kellett építeni az eredeti menüt csak angolul és bejelölni mindegyik menüt hogy azok Angol menük a nyelvnél.
Amikor ez mind kész akkor kell az angol főmenüben létrehozni a Fórum menüt amit átirányító linkel linkeljük az Angol Kunena menüt...
Ezek után minden úgy mükszik ahogyan a nagykönyvben meg van írva :D
Köszönöm a segítséget...

Több
8 éve 7 hónapja #8885 Írta: Balázs
A lényeg, hogy sikerült.