Kunena alkategóriák azonos aliassal

Több
10 éve 3 hónapja #5102 Írta: jemie
Kunena alkategóriák azonos aliassal téma létrehozva jemie által
Sziasztok!

Az a problémám,hogy a következőt szeretném megoldani:
Adott egy szekció, amiben vannak kategóriák. A kategóriákon belül alkategóriák,de az alkategóriák neve ugyanaz.
Példaként egy kép a joomlacms fórumoldaláról.
kepfeltoltes.hu/view/140508/kat_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az a gondom,hogy amint a képen is látszik minden kategóriánál alkategóriaként szerepel joomla1.5,joomla 2.5 stb.
Ezt szeretném én is megoldani de nem enged kétszer létrehozni egy alkategóriát az alias miatt. Viszont ezen az oldalon ugyanazok az aliasok is.

Tud nekem valaki segíteni ebben?

Rendszer: joomla 3
Kunena 3

jemie

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 3 hónapja #5103 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Kunena alkategóriák azonos aliassal
Régebben a Kunena saját maga generálta be az adott kategória azonosítóját az álnévbe, most már teljesen manuális az egész. Ha "ugyanolyan" álnevet akarsz, akkor kézzel hozzá kell fűznöd például egy számot. Az itt található fórumban bár az alkategóriák ugyanolyan nevűek, az álnevekben megtalálható számokkal el lehet különíteni őket.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
10 éve 3 hónapja #5104 Írta: jemie
jemie válaszolt a következő témában: Kunena alkategóriák azonos aliassal
Szia Balázs!

Igen,végső megoldásnak én is erre gondoltam csak nem akartam televágni számokkal az urlt.

Mindegy, ez marad.
Köszi a választ!
jemie

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.

Több
10 éve 3 hónapja #5105 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Kunena alkategóriák azonos aliassal
A Kunena ilyen szempontból visszább lépett egyet, mint sem előre. Mivel régen magától generált azonosítószámot, így nekem nem kellett annyit kézzel hozzáadnom, hiszen verzióváltás után átmigrálta a számmal együtt. Az biztos, hogy ez nem a legszebb megoldás, de sajnos nincs más elérhető alternatíva.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu