Kunena - Új kategória hozzáadásánál nem töltődik be a komponens

Több
11 éve 3 hete #2864 Írta: sanya93
Feltettem a kunena 3 a j2.5.14 alá az oldalon látszanak a gyári kategóriák de adminban ez fogad "Nincsen megjeleníthető elem" Akkor majd készítek új kategóriát de ott semmi nincs,mellékelek képet
Mellékletek:

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
11 éve 3 hete #2865 Írta: Balázs
A PHP verziószáma 5.3.1 felett van?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
11 éve 3 hete #2866 Írta: sanya93
Rájöttem az opera böngészővel nem működik együtt firefoxal működik normálisan

Több
11 éve 3 hete #2868 Írta: Balázs
Nálam Opera 15-ben rendben van.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
10 éve 6 hónapja #4121 Írta: Pappy
Itt van némi problémám.

Feltettem a kunena 3as friss fórumát. Mondjuk, hogy működik is, nem csúszik szét, alap esetben nem lóg ki sehol.

A gond. Csináltam kategóriát, ez sikerült, és a gondom az, hogy alapesetben, ha a fenti ikonok közül a kategória fülre kattintok, akkor nem jelenik meg a kategória, de jobbra ban egy lenyíló ablak, amiben az van, hogy fórum-kategóriák, és ott megvan a létrehozott kategóriám, ha kiválasztom, és az ugrás gombra kattintok, akkor oda lép. Azonban nincs benne semmi, nem is igen lehet, mert viszont, ha új témát akarok létrehozni, akkor a hibakereső azt mondja, nincs jogosultságom hozzá. Super user vagyok, csináltam és aktiváltam egy regelt felhasználót, és azzal sem tudok írni, mert nem enged új témát hozni neki sem. A felhasználókezelőben, a hozzáférés a komponenshez rész engedélyezve van a regelt usereknek. Így feltételezem tudnom kéne témát létrehozni, netes videók amúgy azt mutatják, hogy mások csak feltelepítik, és megy.

Esetleg az hiba lehet, hogy mikor feltelepült, minden meglévő próba hozzászólást, és kategóriát töröltem, de gondolom ettől nem menne tönkre.

Olyat is tettem, hogy minden plugint modult és komponenst megkerestem és töröltem, majd újra raktam a kunenát, már csak a csomagot, és a nyelvet, a többi vackot nem. Azt vettem észre, hogy megtartotta a beállításokat, amik a törlés elött voltak benne, nem tudom, hogyan, és miért, de épp emiatt, nem adja vissza a példa fórumokat és kategóriákat.

Esetleg valami tipp, hogy tudnák témákat létrehozni és mit kéne beállítanom, hogy a kategóriák jók legyenek.

köszönöm

Több
10 éve 6 hónapja #4122 Írta: Pappy
A kunena menüpontok között keresgéltem kicsit, igazából nem állítottam el, csak nézelődtem, különösebb dolog nem is történt, csak az, hogy most a lapon, az összes menü eltünt a fórum felső sorából, tehát új téma profilom stb. Összekarmolom magam :S