Kunena - Legfrisebb hozzászólás előre beállításánál hibás a sorszámozás

Több
10 éve 8 hónapja #2061 Írta: Beny
Kunena 1.6 esetén a models/topic.php-ban az asc:desc cserékkel könnyen lehetett orvosolni ezt a problémát, de ebben a verzióban nem működik.

Kunen 2.0 esetén ez a fájl mindössze 2 sorban változott. belekerült egy ilyen rész:

foreach ($this->messages AS $message) {
$message->replynum = ++$location;

Itt a ++$location a válasz száma (legalábbis szerintem) de nem tudok vele mit kezdeni.

Githubon nem jeleztem az ötletet.
Egyrészt nem tudom hogy kell, másrészt tök jól értem az angolt, de egy ilyet megfogalmazni nem biztos, hogy menne.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 8 hónapja #2063 Írta: Balázs
Hamarosan jön a 3.0-ás verzió és abban még több kódot módosítottak, meg kivették a teljes 1.5-ös támogatást is. Szerintem a kiadás után lenne érdemes megnézni, hogy abban a verzióban, hogy generálódik ki. Másrészről, ha a core-ba nyúlsz bele, az csak egy ideiglenes megoldás. Szerintem ezt javasolni kellene egy szolgáltatásként a Githubon.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Beny

Több
10 éve 5 hónapja #2333 Írta: Balázs
Azt tudom javasolni, hogy próbáld meg beállítani, hogy egyes hozzászolások számozása ne a témán belüli szám legyen, hanem a valódi ID.
Ezt a következő helyen tudod beállítani: Kunena adminisztráció -> Beállítások -> Felhasználó oldal -> Megjelenítés és kinézet -> Hozzászólások számozása a témában

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
10 éve 5 hónapja #2334 Írta: Beny
Igen, ezt a lehetőséget ismerem, de nekem sajnos témán belüli számozás kell.
Még mindig nem találtam megoldást, szóval keresgélek tovább.

Több
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #2335 Írta: Balázs
Talán a legnagyobb probléma az, hogy túlnőtt a fejlesztőkön a kód. A 2.0-ás verzió óta, már az is problémát jelent sokszor, hogy kompatibilis legyen az aktuális Joomla! verzióval. Gyakorlatilag foltozgatás az egész és fejlesztő csapat fejlesztési stratégiája sem a legjobb.
A Kunena-ban lehetne, használni a Joomla! kategória-kezelőt, felhasználó-kezelőt, captcha-t, szerkesztőket stb ehelyett külön utakon járva használják az egyedi megoldásukat evvel is növelve az alap kódot. Én hiába javasoltam változtatásokat, állításuk szint túl gyorsan változik a Joomla! kódja, meg nem akarnak Joomla! függővé válni. Micsoda? Egy Joomla! bővítmény nem akar Joomla! függővé válni. Ezt elhinném, ha nem Joomla! alapú bővítményről beszélnénk de így...

Utolsó szerkesztés: 10 éve 5 hónapja Balázs által.