- Köszönetek: 0
Új cikk nem látható - 404-es hiba
- fZsui
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
Új cikk nem látható - 404-es hiba téma létrehozva fZsui által
Sziasztok!
A keresőbarát URL-ek rendben működtek az oldalamon, de ki szerettem volna venni a linkekből a cikk/kategória ID-t és az index.php hivatkozást.
Mindkettőt sikerült megoldani (cikk/kategória: a components/com_content/router.php szerkesztése), index.php (URL átírás használata és a htaccess.txt átírása .htaccess-re).
Aztán észrevettem, hogy egy könyvtárban ami cikkeket listáz ki néhány cikk nem elérhető 404-es hibát kapok ha rájuk kattintok, a többi rendben működik.
Újra elkészítettem a fájlokat, de hiába publikáltam, a cikk maga megjelenik a cikklistázóban, de a cikkre kattintva 404-es hibát kapok.
Van valakinek ötlete mi állhat a hibajelenség mögött, illetve hogyan oldhatnám meg?
Köszönöm előre is!
Zsuzsa
A keresőbarát URL-ek rendben működtek az oldalamon, de ki szerettem volna venni a linkekből a cikk/kategória ID-t és az index.php hivatkozást.
Mindkettőt sikerült megoldani (cikk/kategória: a components/com_content/router.php szerkesztése), index.php (URL átírás használata és a htaccess.txt átírása .htaccess-re).
Aztán észrevettem, hogy egy könyvtárban ami cikkeket listáz ki néhány cikk nem elérhető 404-es hibát kapok ha rájuk kattintok, a többi rendben működik.
Újra elkészítettem a fájlokat, de hiába publikáltam, a cikk maga megjelenik a cikklistázóban, de a cikkre kattintva 404-es hibát kapok.
Van valakinek ötlete mi állhat a hibajelenség mögött, illetve hogyan oldhatnám meg?
Köszönöm előre is!
Zsuzsa
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- freepetya
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
freepetya válaszolt a következő témában: Új cikk nem látható - 404-es hiba
A cikk ID alap esetben nem eltávolítható csak a core fájlok hekkelésével mint ahogy írtad. Ott lesz a probléma.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: fZsui
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Új cikk nem látható - 404-es hiba
Egy kis apró megjegyzés. Tudomásom szerint a jövő tavasszal megjelenő Joomla! 3.7-ben már bekerül az új útvonalválasztó, és többféle lehetőség lesz a hivatkozások megjelenítésére.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- fZsui
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
fZsui válaszolt a következő témában: Új cikk nem látható - 404-es hiba
Köszönöm, ez volt a gond. Visszaállítottam az eredeti fájlt és megoldódott a probléma.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.