- Köszönetek: 0
SEOtools-ban eltűnt meta adatok
- BlackHeart
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
Kevesebb Több
2016 júl. 14 12:09 - 2016 júl. 14 12:18 #1 Írta: BlackHeart
SEOtools-ban eltűnt meta adatok téma létrehozva BlackHeart által
Sziasztok!
Nem tudom pontosan mi történhetett az oldalammal. Ma vettem észre ahogy folytatni szerettem volna a mata adatok megadását, hogy a seotools oldal nem jeleníti meg a cikkek meta adatait. Nincs ötletetek mi okozhatja? A főoldal alatt megjeleníti, a forráskódban is látom.
A joomla 3.6 frissítés miatt lehet?
Előtte JCH Optimize-t telepítettem pár napja de utána még úgy emlékszem hogy voltak meta adatok.
Kicsit próbálgattam és elkezdtem kikapcsolni a dolgokat. Kikapcsoltam a JCH Optimize beépülőt, ürítettem a gyorsítótárat és megjelentek az adatok.
Esetleg valamelyik beállítása okoz ilyet? Itt az oldalon találtam leírást hozzá, az alapján állítottam be.
Segítsége előre is köszönöm!
Nem tudom pontosan mi történhetett az oldalammal. Ma vettem észre ahogy folytatni szerettem volna a mata adatok megadását, hogy a seotools oldal nem jeleníti meg a cikkek meta adatait. Nincs ötletetek mi okozhatja? A főoldal alatt megjeleníti, a forráskódban is látom.
Előtte JCH Optimize-t telepítettem pár napja de utána még úgy emlékszem hogy voltak meta adatok.
Kicsit próbálgattam és elkezdtem kikapcsolni a dolgokat. Kikapcsoltam a JCH Optimize beépülőt, ürítettem a gyorsítótárat és megjelentek az adatok.
Esetleg valamelyik beállítása okoz ilyet? Itt az oldalon találtam leírást hozzá, az alapján állítottam be.
Segítsége előre is köszönöm!
Utolsó szerkesztés: 2016 júl. 14 12:18 BlackHeart által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 júl. 14 15:27 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: SEOtools-ban eltűnt meta adatok
Mi pontosan az a SEOtools?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- BlackHeart
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
Kevesebb Több
2016 júl. 14 15:34 - 2016 júl. 14 15:35 #3 Írta: BlackHeart
BlackHeart válaszolt a következő témában: SEOtools-ban eltűnt meta adatok
Nem akartam reklámoz:
www.seotools.hu
Utolsó szerkesztés: 2016 júl. 14 15:35 BlackHeart által.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 júl. 14 16:33 #4 Írta: Balázs
Lehetséges, hogy a HTML kicsinyítési szint túl magas neki, és nem tudja az oldaluk beolvasni a tömörített forrást. Én magam részről a http://woorank.com-ot javaslom.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BlackHeart
- BlackHeart
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
Kevesebb Több
2016 júl. 26 10:50 #5 Írta: BlackHeart
BlackHeart válaszolt a következő témában: SEOtools-ban eltűnt meta adatok
Akkor ha jól értem, a seotools oldal lekérdezője nem tudja a tömörítés végett olvasni?
Egyszerűnek találtam az oldalt azért használom, gyorsan ellenőrizni tudom, egy cikknél a meta kitöltést, képek alt és title tagjait, H1, H2. Mert néha kicsit szétszórt vagyok. :/
Egyszerűnek találtam az oldalt azért használom, gyorsan ellenőrizni tudom, egy cikknél a meta kitöltést, képek alt és title tagjait, H1, H2. Mert néha kicsit szétszórt vagyok. :/
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 júl. 26 17:11 #6 Írta: Balázs
Igen, valószínűleg ez okozza a problémát.