- Köszönetek: 0
Avoid a character set in the meta tag probléma javítása
- inersi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
Kevesebb Több
2016 jan. 28 18:33 #1 Írta: inersi
Avoid a character set in the meta tag probléma javítása téma létrehozva inersi által
Sziasztok!
A tiszaklima.hu/ oldalamnak a betöltését szeretném gyorsítani, A képek optimalizálásával jelentősen megnövekedett az oldal betöltési sebessége. Viszont van még pár dolog amin javítani kellene, csak nem tudom mit kell vele tenni. A gtmetrix.com oldalon megnézve az oldalt van pár dolog ami javításra szorul.
pl.:Avoid a character set in the meta tag
Mikor ezt megnyitom az oldal cikiibe elhelyezett facebook megosztó és kedvelő gomb jelenik meg. De mit kell vele csinálni?
Tudnátok nekem ebbe segíteni? Előre is köszönöm
A tiszaklima.hu/ oldalamnak a betöltését szeretném gyorsítani, A képek optimalizálásával jelentősen megnövekedett az oldal betöltési sebessége. Viszont van még pár dolog amin javítani kellene, csak nem tudom mit kell vele tenni. A gtmetrix.com oldalon megnézve az oldalt van pár dolog ami javításra szorul.
pl.:Avoid a character set in the meta tag
Mikor ezt megnyitom az oldal cikiibe elhelyezett facebook megosztó és kedvelő gomb jelenik meg. De mit kell vele csinálni?
Tudnátok nekem ebbe segíteni? Előre is köszönöm
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 jan. 28 21:14 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Avoid a character set in the meta tag probléma javítása
Dobd ezt be a .htaccess fájlod legelső sorába:
AddDefaultCharset utf-8
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- inersi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
Kevesebb Több
2016 jan. 29 15:44 #3 Írta: inersi
inersi válaszolt a következő témában: Avoid a character set in the meta tag probléma javítása
Szia!
Ez nem jött be. Mikor beillesztettem az általad megadott utasítást, szétesett az egész oldal, meg sem jelent, még adminról sem tudtam belépni
Ez nem jött be. Mikor beillesztettem az általad megadott utasítást, szétesett az egész oldal, meg sem jelent, még adminról sem tudtam belépni
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 jan. 29 18:26 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Avoid a character set in the meta tag probléma javítása
Esetleg kérdezz rá a szolgáltatódnál, hogy miért dob üres oldalt, ha azt a sort bedobod a htaccessbe.
- inersi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
Kevesebb Több
2016 febr. 03 20:16 #5 Írta: inersi
inersi válaszolt a következő témában: Avoid a character set in the meta tag probléma javítása
Az alábbi levelet kaptam válaszul:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Az Ön tárhelyének PHP konfigurációjában szerepelt a magic_quotes_gpc, mely már az 5.4-es PHP verziótól felfelé nem használatos, ez is okozhat hasonló problémákat. Emellett elképzelhető, hogy a szintaktikája nem volt megfelelő. Érdemes a tárhelyének logs mappájában található naplófájlokat is vizsgálni, egy-egy hiba ezek alapján sokszor könnyen felderíthető."
Hogyan tovább????
"Tisztelt Ügyfelünk!
Az Ön tárhelyének PHP konfigurációjában szerepelt a magic_quotes_gpc, mely már az 5.4-es PHP verziótól felfelé nem használatos, ez is okozhat hasonló problémákat. Emellett elképzelhető, hogy a szintaktikája nem volt megfelelő. Érdemes a tárhelyének logs mappájában található naplófájlokat is vizsgálni, egy-egy hiba ezek alapján sokszor könnyen felderíthető."
Hogyan tovább????
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 febr. 04 08:36 #6 Írta: Balázs
Az alap, hogy ki legyen kapcsolva a magic quotes, nem hinném, hogy ennek bármi köze lenne a jelenlegi problémádhoz.