Hogyan javítható ki a Joomla! 3.4-ben fellépő kanonikus url probléma?

Több
9 éve 2 hónapja #8836 Írta: Quwick
Balázs!
Nagyon szépen köszööm a linket! Ez a lényeg, ezt a leírást kerestem!

Sajnos az van, amitől féltem!
1) Fő Domain-ra költöztetés.
2) Megszüntetni a főoldalon a komponens (Egy összetett tartalom előnézete) megjelenítést.

"Ha magunkhoz veszünk egy éhező kutyát és enni adunk neki, akkor soha nem fog megharapni. Ez a különbség a kutya és az ember között." kutyanet.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 2 hónapja #8849 Írta: Balázs

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
9 éve 2 hónapja #8945 Írta: Quwick
Köszi, egész jónak tűnik!

A következő megrendelésemnél, ha gondom lesz, ki is fogom próbálni.
A jelenlegi gondomat a tárhely szolgáltatóval közösen sikerült megoldanom.
A szolgáltatóm az oldalt áttette a root könyvtárba, és 301-es átirányítással kapott egy www előtagot. Én a főoldalon megjelenő komponensről készítettem egy HTML-be átdolgozott másolatot, amit így átformáltam ahhoz, hogy ne legyen egyforma az aloldalon kategóriaként megjelenő oldallal.

A lényeg, hogy így már jó lett, pár nap és közzé lehet újra tenni. A SEO marketing viszont lehet, hogy a nulláról indul majd, mert az oldal eltűnt a keresőkből.

"Ha magunkhoz veszünk egy éhező kutyát és enni adunk neki, akkor soha nem fog megharapni. Ez a különbség a kutya és az ember között." kutyanet.hu

Több
5 éve 7 hónapja #15052 Írta: sanya93
Nekem meg pont az a gondom, hogy a Menüpontnál a metaadat résznél nem jelenik meg a canonical link lehetősége, mellékelek képet. Joomla! 3.9.11
Mellékletek:

Több
5 éve 6 hónapja - 5 éve 6 hónapja #15053 Írta: Balázs
Milyen beállításnak kellene szerinted ott megjelennie?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 5 éve 6 hónapja Balázs által.

Több
5 éve 6 hónapja #15054 Írta: sanya93
Pedig igen, a 3.9.11-nél már alapból ott van a menükezelőben a menü beállításoknál.
Mellékletek: