Hova kell írni a title, description és meta címkéket?

• vero
  • vero profilkép
  • Nem elérhető
  • Prémium fórumozó
  • Prémium fórumozó
  • a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Több
10 éve 3 hónapja #6428 Írta: vero
vero válaszolt a következő témában: Meta tag
Sziasztok!

Akkor mi lenne a fontossági sorrend szerinted így 2015-ben?
Az oldaltérkép beküldése a googlenak az fontos pl?
Bocs nem kötekedően kérdezem,de jó lenne akkor hatékonyan csinálni...ha már az ember 'csinálja",mert pl én most épp jó sok képhez adtam leírást nem 2perc volt:-S...,de azért valamit számít szerintem.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 3 hónapja #6430 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Meta tag
Az a biztos, ha fizetsz a Google-nek. :) A kulcsszavaknak és a hagyományos SEO módszereknek gyakorlatilag vége. Írj hosszú, releváns tartalmakat a felhasználóbarát oldalara, majd ezt oszd meg közösségi oldaladon ez kezdésnek akár jó is lehet 2015-re nézve.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
10 éve 3 hónapja #6431 Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Hova kell írni a title, description és meta címkéket?
Képeknél érdemes kitölteni mindkét metát alt, title. Balázs szerintem arra gondolt, hogy a meta keywords azaz a kulcsszavak ilyen típusú használatának már nincs akkora jelentősége mint régen. A meta description mezőt érdemes kitölteni, ez az oldal rövid leírása, bár a google ezt sem mindig veszi figyelembe.

Több
10 éve 3 hónapja #6432 Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Hova kell írni a title, description és meta címkéket?
Közben látom Balázs is írt. Hát igen ...