Joomla 3-as lap keresőoptimailizálása lépésenként/mi az ami még szükséges!?

• vero
  • vero profilkép Témaindító
  • Nem elérhető
  • Prémium fórumozó
  • Prémium fórumozó
  • a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Több
10 éve 3 hónapja #6426 Írta: vero
Szia!

Én a helyedben kipróbálnám mit dob ki a lapodra egy www.site-analyzer.com vagy egy www.site-analyzer.com . //ott kiírja mik a gynege pontok és azokat javítanám.

Én amit Balázs írt megcsináltam...jamie-t pedig lépésenként...,de pl. ez a RokBooster az egyik lapon simán megy ....a másik joomlás lapot pedig "szétszedi"..azaz a css-t a tartalom marad...meg van olyan menü funkció amit nem hoz le ,ha a rokbooster aktiv úgyhogy egyenlőre kikapcsoltam.

RokBooster: Setup Guide-alapján állítottam be

www.rockettheme.com/docs/joomla/extensio...er/rokbooster_use.md
Nem tudom mit kezdjek vele...miért nem működik:-s..az egyiken okay a másikon nem.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 3 hónapja #6429 Írta: Balázs
Ez oldalanként változó lehet, ha eleve hibásan van megírva css, js egy bővítmény esetén, akkor az tömörítés után hibára fog futni. Ilyen esetben a Rokbooster paraméterezhető, hogy mit tömörítsen össze, vagy mit nem, valamint kivételeket is hozzá lehet adni.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
9 éve 1 hete #9451 Írta: andibandi
Joomla keresőoptimalizálás lépéseiről itt is láttam hasznos infókat, amiket közül hátha neked is van valami új:
www.kulcsszo.hu/keresooptimalizalas-tipp...timalizalas-alapjai/

Ahogy látom a tartalmakon és a bejövő linkeken túl, inkább technikai beállítások kellenek egy jó SEO-zott oldalhoz.