Büntet-e a Google, ha két oldalam is ugyan azt a tartalmat jeleníti meg egy adatbázisból?

Több
9 éve 6 hónapja #4853 Írta: Xtras5
Üdv.

Kicsit bizonytalan vagyok és a kérdés is költői talán, de megkérdezem a véleményetek.....

Ha 2 különböző domain-en lévő oldal ugyan azt az adatbázist használja, akkor azért büntet-e a GOOGLE? Design más, de a tartalom ugyan az, nincs átirányítás sehova. Jelenleg ez a 2 oldalam elől van a google-ben, de külön szerkesztem őket és már sok egy kicsit...

Egyszerűbb lenne sokkal a dolgom, de nem akarom haza vágni az eddigi munkám vele....

Köszönöm.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #4854 Írta: Balázs
Elképzelhető, mivel a tartalom duplikációt szigorúan veszi, így büntetheti az oldalaidat.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 hónapja Balázs által.

Több
9 éve 6 hónapja #4855 Írta: Balázs

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Isodius

Több
9 éve 5 hónapja #4925 Írta: Xtras5
Bocsánat hogy most írok, kicsit oda voltam.....

Tartottam tőle, hogy ezt írod....jelenleg is fut 4 olyan oldalam, ahol tartalom csak azért nem 100% egyezésű, mert egy két cikket már nem raktam és pár év alatt nem volt gond. De ezt félnék meglépni.....

Köszönöm a válaszod