JSN Uniform űrlapból kilógnak az beviteli mezők

Több
5 éve 4 hónapja #14762 Írta: swepps
JSN Uniform űrlapból kilógnak az beviteli mezők téma létrehozva swepps által
Sziasztok
A következő problémára keresek megoldást! JSN Uniform free változatát telepítettem, létrehoztam vele egy űrlapot próbaként. A dizájnerben teljesen jól néz ki az űrlap! Viszont amikor beteszem egy cikkbe akkor nagyon nem néz ki jól! Csatoltam egy képet róla mert könnyebb ha látjátok. Elkészült az űrlap dizájnerben(urlap_2) és a cikkben felrakott űrlap kinézete pedig nem jó, túl log a kereten a mező (urlap_1). Hogyan tudom a megfelelő méretben beilleszteni egy cikkben, hogy úgy nézzen ki mint a dizájnerben?

Köszönöm
L.
Mellékletek:

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
5 éve 4 hónapja #14767 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: JSN Uniform űrlapból kilógnak az beviteli mezők
Az űrkap mezőnek felül kellene írni a méretre vonatkozó tulajdonságát. Linket tudsz beküldeni?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
5 éve 4 hónapja #14770 Írta: swepps
swepps válaszolt a következő témában: JSN Uniform űrlapból kilógnak az beviteli mezők
www.habler.hu/index.php/elerhetosegek

Szeretném megadni az űrlap méretét, mert nem akarom ilyen nagyra akkor van rá lehetőség?
L.

Több
5 éve 4 hónapja #14772 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: JSN Uniform űrlapból kilógnak az beviteli mezők
Joomla! admin -> JSN Uniform -> Űrlapok -> Kiválasztott űrlap -> Szerkesztés -> Dizájn -> Űrlapsílus -> CSS, ide dobd be a következő kódot:
Code:
input[type="text"]:not(.form-control){ width: auto; } #jsn_form_1.jsn-master .jsn-bootstrap .jsn-form-content .control-group { background-color: transparent; border-color: #FFF; } #jsn_form_1.jsn-master .jsn-bootstrap .jsn-form-content .control-group.ui-state-highlight { background-color: #FFF !important; border-color: #FFF !important; } #jsn_form_1.jsn-master .jsn-bootstrap .jsn-form-content .control-group .control-label { color: #000; } .jsn-master .jsn-input-xlarge-fluid { width: 21%; }

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
5 éve 4 hónapja #14775 Írta: swepps
swepps válaszolt a következő témában: JSN Uniform űrlapból kilógnak az beviteli mezők
Szia,
Köszi a választ először is.
A problémám továbbra is fennáll!
Ez a kód nem csinál mást csak felül definiálja a keretet és a színeket. Vagyis csak azért látszik jónak mert az oldal háttér színe fehér. Ha ezt megváltoztatom, mert még kialakítás alatt van az egész, akkor megint nem lesz jó. Tudom definiáljam a css-ben a színt és akkor jó lesz. Csak akkor ha a háttér szín nem szín átmenet (pl: világos zöldből - sötét zöldbe)
Szóval az a kérdés, hogy a JSN Uniformnak csak a free változata nem tudja a mezők méretezését, vagy ez probléma a pro-ban is? Én olyan űrlap dizájnert keresek amiben tudom méretezni az elkészült űrlapot, mert nem szeretném ha ekkora lenne és tudom beágyazni cikkbe is.

Köszönöm
L.

Több
5 éve 4 hónapja #14780 Írta: Balázs
Mivel reszponzív a dolog, így ki fogja tölteni a teljes rendelkezésére álló helyet, azonban, ha ennek a konténernek a szélességét változtatod, akkor akkora méretet fog felvenni az űrlap. Sok lehetőség van szerintem.