JSN UniForm - nem lehet ugyanarról az Email címről több levelet küldeni.

Több
8 éve 2 hónapja #10121 Írta: demizoli
Sziasztok,
elkészítettem ma az üzenetküldőm és müködik is a segítségeteknek hála :-) Azonban egy adott Email címről nem enged több üzenetet küldeni? Hol lehet ezt a korlátozást kikapcsolni?

Mellékletek:

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 2 hónapja #10122 Írta: Balázs
Itt konkrétan azt írja, hogy valaki használja már ezt a címet, válassz másikat.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
8 éve 2 hónapja #10123 Írta: demizoli
Így sem jó. Egy másik címről is csak egyszer engedi. Azonban mivel ingyenes verziót használok egy pár beállítás nem elérhető. A Submissions felületen menti az összes levelet és szerintem ha itt már van egy Email cím akkor arról még egyet levelet nem enged. Nem lehet, hogy ez a baj?

Mellékletek:

Több
8 éve 2 hónapja #10126 Írta: demizoli
Nem lehet valahogy php-ban kikapcsolni az ellenőrzést?

Több
8 éve 2 hónapja #10127 Írta: demizoli
Elnéztem a beállításokat. Alapból be van csekkolva, hogy ne engedje a duplikálást :-( Ezt úgy hagytam. Azóta kivettem és működik.

Mellékletek:

Több
8 éve 2 hónapja #10133 Írta: Balázs
A lényeg, hogy meg lett. Egyénként ha nem jelölöd be, hogy mentse a beérkező "üzeneteket", akkor úgy sosem telik meg a 300 db-os lélektani határ az ingyenes verziónál.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: demizoli