- Köszönetek: 0
JSN UniForm sikeresen elküldve, de mégsem kapom meg a levelet.
- demizoli
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #10033
Írta: demizoli
JSN UniForm sikeresen elküldve, de mégsem kapom meg a levelet. téma létrehozva demizoli által
Sziasztok,
szeretném kérni a segítségeteket! Elkészítettem az ürülapküldőt és elméletileg mindent jól beállítottam. Amikor a végén elküldöm az üzenetet ki is írja, hogy elment a levél és a modulon belül is látom a submissions részben. Azonban a levelezőmben nem kapom meg. Ez miért lehet? Az action menüben a Send to email(s) blokkban be van adva az érvényes email címem.
Továbbá az miért van, hogy ugyanarról az email címről nem enged új űrlapot küldeni?
szeretném kérni a segítségeteket! Elkészítettem az ürülapküldőt és elméletileg mindent jól beállítottam. Amikor a végén elküldöm az üzenetet ki is írja, hogy elment a levél és a modulon belül is látom a submissions részben. Azonban a levelezőmben nem kapom meg. Ez miért lehet? Az action menüben a Send to email(s) blokkban be van adva az érvényes email címem.
Továbbá az miért van, hogy ugyanarról az email címről nem enged új űrlapot küldeni?
Utolsó szerkesztés: 7 éve 2 hónapja demizoli által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
7 éve 1 hónapja #10037
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: JSN UniForm sikeresen elküldve, de mégsem kapom meg a levelet.
Az alap Joomla! levélküldés működik? A spam mappát nézted?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- demizoli
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
7 éve 1 hónapja - 7 éve 1 hónapja #10038
demizoli válaszolt a következő témában: JSN UniForm sikeresen elküldve, de mégsem kapom meg a levelet.
Amikor először a Globális konfigurációnál küldtem a teszt levelet azt írta ki, hogy a levél elküldve, de nem kapom meg.
Ezután olvastam egy hozzászólásod és beállítottam a gmail-es adataimmal. Így sem megy. "SMTP Error: Could not authenticate."
Ezután olvastam egy hozzászólásod és beállítottam a gmail-es adataimmal. Így sem megy. "SMTP Error: Could not authenticate."
Utolsó szerkesztés: 7 éve 1 hónapja demizoli által.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
7 éve 1 hónapja #10039
Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: JSN UniForm sikeresen elküldve, de mégsem kapom meg a levelet.
Igen, a Rendszer -> Globális konfiguráció -> Kiszolgáló -> Levelezés beállításainál van lehetőség tesztüzenet küldésére. Ha minden kötél szakad a sima PHP Mailnek menni kellene.
- demizoli
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
7 éve 1 hónapja #10040
demizoli válaszolt a következő témában: JSN UniForm sikeresen elküldve, de mégsem kapom meg a levelet.
Akkor is működnie kellene, ha nincs Email szolgáltatásom a tárhely szolgáltatónál? Ugye nem? Ugyanis az még mindig folyamatban van. Még nem aktív, ma láttam. Ebben az esetben azonban a Gmail-es beállításokkal mennie kellene nem? De azzal sem ment.
Van egy jó tutoriál sorozat a You Tube-on. Ez alapján csináltam az űrlapomat: Curso de Joomla Módulo 6 2 Creando un formulario de contacto con JSN UniForm . Ismered? Létezik ennél jobb leírás?
Van egy jó tutoriál sorozat a You Tube-on. Ez alapján csináltam az űrlapomat: Curso de Joomla Módulo 6 2 Creando un formulario de contacto con JSN UniForm . Ismered? Létezik ennél jobb leírás?
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 126
7 éve 1 hónapja #10041
Írta: csezo
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
csezo válaszolt a következő témában: JSN UniForm sikeresen elküldve, de mégsem kapom meg a levelet.
Valami a beállításoknál nem kerek, azt írja ott Neked, hogy nem tudott autentikálni, azaz nem tudta magát hitelesíteni a levelező szolgáltatónál.
a PHP Mail már közel sem minden szolgáltatónál működik (megjegyzem nagyon helyesen), így egy erre a célra létrehozott fiókoz célszerű beállítani, és pontosan. Mert most nem jól van beállítva, azt ki is írta Neked.
Mi van beállítva a levélküldésnél?
a PHP Mail már közel sem minden szolgáltatónál működik (megjegyzem nagyon helyesen), így egy erre a célra létrehozott fiókoz célszerű beállítani, és pontosan. Mert most nem jól van beállítva, azt ki is írta Neked.
Mi van beállítva a levélküldésnél?
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.