- Köszönetek: 0
Breezingforms űrlap integrálása cikk-kezelőben
- Redpaladin
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
Breezingforms űrlap integrálása cikk-kezelőben téma létrehozva Redpaladin által
Sziasztok!
Beintegráltam a breezingforms űrlapot a cikk-kezelőben és jól jelenik meg stb.de probléma ott van amikor üzenetet küldenék akkor küldés után ismeretlen webcímre vezet el.
Mellékelem a hibaüzenetet.
MI lehet a megoldás?
Beintegráltam a breezingforms űrlapot a cikk-kezelőben és jól jelenik meg stb.de probléma ott van amikor üzenetet küldenék akkor küldés után ismeretlen webcímre vezet el.
Mellékelem a hibaüzenetet.
MI lehet a megoldás?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Breezingforms űrlap integrálása cikk-kezelőben
Ez egy tiszta forrásból beszerzett BreezingForms, mert az alapból fizetős? Tesla Nutrition átlinkelés, lehet egy módosított "ingyenes" verzió ajándéka.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- Redpaladin
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
Redpaladin válaszolt a következő témában: Breezingforms űrlap integrálása cikk-kezelőben
Breezing forms Lite verziót töltöttem le aminek az a lényege tudtommal,hogy ingyenes és cserébe a fejlesztő neve ott virít a láblécben.
Írok a breezingformsnak csak nehogy az legyen,hogy nem kommunikálnak amíg nem veszem meg a legolcsóbb 39 eurós csomagot.
Írok a breezingformsnak csak nehogy az legyen,hogy nem kommunikálnak amíg nem veszem meg a legolcsóbb 39 eurós csomagot.

- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Breezingforms űrlap integrálása cikk-kezelőben
Igen, a Lite verziónak elméletileg tisztának kellene lennie. A supportot sajnos nem tudom, mert én Uniformot használok.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Redpaladin
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.