- Köszönetek: 0
PDF fájlok listázása
- Gumikus
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
Gumikus válaszolt a következő témában: PDF fájlok listázása
Köszönöm az ajánlatot, utánanézek. Ezek szerint nemcsak nekem volt sánta ez a cikkes megoldás. :oops:
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
Zotius válaszolt a következő témában: PDF fájlok listázása (helyesbítés, kiegészítés)
Előző válaszomból kimaradt egy másik, szintén esélyes – talán a legesélyesebb – komponens: az eDocman
Itt olvashatsz róla bővebben .
A belinkelt minta katalógus is ezzel az eDocman komponenssel készült, nem a DJ Cataloggal. Bocs', nem akartalak félrevezetni...
Itt olvashatsz róla bővebben .
A belinkelt minta katalógus is ezzel az eDocman komponenssel készült, nem a DJ Cataloggal. Bocs', nem akartalak félrevezetni...
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
kovacshazi válaszolt a következő témában: PDF fájlok listázása (helyesbítés, kiegészítés)
Azt gondolom, hogy a megoldást a szerint kellene választani, hogy hány ilyen PDF lesz.
Kis számú esetén felesleges emiatt egy külön komponenst használni, ha kategorizálni szeretnéd és ráadásul sok PDF-et is szeretnél kezelni akkor érdemes külön komponenst használni egyébként szerintem felesleges.
Kis számú esetén felesleges emiatt egy külön komponenst használni, ha kategorizálni szeretnéd és ráadásul sok PDF-et is szeretnél kezelni akkor érdemes külön komponenst használni egyébként szerintem felesleges.
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
Zotius válaszolt a következő témában: PDF fájlok listázása (helyesbítés, kiegészítés)
Természetesen, teljesen igazad van. 'Gumikus' kérdésfeltevéséből azonban nem derül ki, hogy mennyi linkről van szó. Ezért írtam ezt:
Gumikus válasza engem arra enged következtetni, hogy nála is nagyobb link mennyiségről lehet szó.Ezen a megoldáson én már túl vagyok. Nagyobb pdf fájl mennyiség esetén már fárasztó a cikkekbe tömködni a hivatkozásokat. Jobb megoldás egy katalóguskezelő komponens.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.