PDF fájlok listázása

Több
5 éve 7 hónapja #13208 Írta: Gumikus
PDF fájlok listázása téma létrehozva Gumikus által
Sziasztok!
PDF fájlokat megjelenítő linkeket szeretnék ki listázni.
Próbáltam cikk-ként kilistázni, de egy PDF fájlt viszont nem tudok cikk-ként beilleszteni hanem csak egy cikkbe linkként beágyazni.

Köszönöm előre is a segítséget!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
5 éve 7 hónapja #13212 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: PDF fájlok listázása
És akkor az miért is nem megoldás, hogy a cikket amibe már egy linket beillesztettél bővíted és több linket helyezel el benne majd ezt a cikket hívod meg a megjelenítéshez?

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
5 éve 7 hónapja #13213 Írta: Gumikus
Gumikus válaszolt a következő témában: PDF fájlok listázása
Megoldásnak megoldás, csak így megnyitok egy menüpontot, ami kilistázza a cikkeket ott megnyitom az egyik linket, majd ott meg kell nyitnom egy újabb linket ami betölti a tartalmat.
Úgy gondoltam talán lehetne egyszerűbben, hogy a menüpont kilistázza a linkeket, amik rögtön a tartalmat (PDF fájlok) nyitják meg.

Több
5 éve 7 hónapja #13214 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: PDF fájlok listázása
NEM, egy cikkbe berakhatsz több linket is. A menüpont egy cikket nyitna meg amiben benne van az összes PDF link.
Így nem kell többet kattintani csak a menüpontra ami megnyitja azt az egy cikket amiben az összes PDF-re mutató link benne van és innen mrá egyből a PDF-ek nyílnak meg annak megfelelően, hogy melyik linkre kattintottál.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gumikus

Több
5 éve 7 hónapja #13215 Írta: Gumikus
Gumikus válaszolt a következő témában: PDF fájlok listázása
Teljesen kézenfekvő! Nem tudom mi vitte el a gondolatomat. :S
Köszi!

Több
5 éve 7 hónapja - 5 éve 7 hónapja #13216 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: PDF fájlok listázása
Cikkbe linkek – szegény ember vízzel főz... :D Ezen a megoldáson én már túl vagyok. Nagyobb pdf fájl mennyiség esetén már fárasztó a cikkekbe tömködni a hivatkozásokat. Jobb megoldás egy katalóguskezelő komponens.
Javaslom, nézz körül a Joomla Extension Directory-ban, azon belül is keress a "Directory" kifejezésre. Több olyan katalogizáló komponens van, mely elérhető free verzióban is (JU Directory Lite, Sobi Pro Lite, Spider Catalog Lite).
Hasonló célra én a DJ Catalog komponenst használom több oldalon is. Igaz, ez fizetős, de hasznát tekintve megérte az árát. A katalógusba felvett pdf dokumentumok lehetnek akár külső szerveren is. Ezt a bővítményt működés közben megtekintheted itt vagy itt
Talán még szóba jöhet akár a Virtuemart is, csak termékkatalógusként beüzemelve.

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)
Utolsó szerkesztés: 5 éve 7 hónapja Zotius által. Indoklás: bemutató linkek beszúrása
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gumikus