J 4.0.2 - Kiirthatatlan PHP Notice bejegyzések az administrator\error_log fájlban
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
J 4.0.2 - Kiirthatatlan PHP Notice bejegyzések az administrator\error_log fájlban téma létrehozva Zotius által
A J4.0.2 Home Dashboard felületén, a Notifications blokkban az Extensions frissítések lekérdezése folyton figyelmeztető üzenetet generál, mely az administrator mappában lévő error_log fájlt hízlalja.
A jelzett 333. sor tartalma az ExtensionAdapter.php fájlban:
A Joomla hibajelentő oldalán (Issue Tracker) 29778 számon, 2020.07.01-én ezt a hibát már egy PhilETaylor nevű illető jelezte, de a téma még mindig "New" státuszú, azaz senki sem foglalkozott még ennek kijavításával
Mivel a hiba csak enyhe figyelmeztetés (Notice), elegendő lenne a php.iniben letiltani ennek naplózását.
Megtettem, de az error_log fájlban továbbra is gyűlnek ezek a sorok...
Mi az üdvözítő megoldás?
Code:
[28-Aug-2021 12:36:12 Europe/Budapest] PHP Notice: Trying to get property 'id' of non-object in /home/...../...../libraries/src/Updater/Adapter/ExtensionAdapter.php on line 333
A jelzett 333. sor tartalma az ExtensionAdapter.php fájlban:
Code:
$this->latest->client_id = ApplicationHelper::getClientInfo($this->latest->client, true)->id;
A Joomla hibajelentő oldalán (Issue Tracker) 29778 számon, 2020.07.01-én ezt a hibát már egy PhilETaylor nevű illető jelezte, de a téma még mindig "New" státuszú, azaz senki sem foglalkozott még ennek kijavításával
Mivel a hiba csak enyhe figyelmeztetés (Notice), elegendő lenne a php.iniben letiltani ennek naplózását.
Code:
; - Show all errors, except for notices
error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT
Megtettem, de az error_log fájlban továbbra is gyűlnek ezek a sorok...
Mi az üdvözítő megoldás?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: J 4.0.2 - Kiirthatatlan PHP Notice bejegyzések az administrator\error_log fájlban
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Zotius
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
Zotius válaszolt a következő témában: J 4.0.2 - Kiirthatatlan PHP Notice bejegyzések az administrator\error_log fájlban
Hát igen... Szakértőnek kell lenni, hogy erre rábukkanjon... 
Köszönöm!

Köszönöm!
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.