- Köszönetek: 0
Akeeba Backup után nincs az archívumnak vége
- Robby
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2012 máj. 02 12:51 #1 Írta: Robby
Akeeba Backup után nincs az archívumnak vége téma létrehozva Robby által
sziasztok, végig megy szépen a backup, semmilyen hibát nem ír ki meg semmi csak mikor kész akkor letöltöm a partokat és mikor megakarnám nyitni akkor kiírja hogy nincs az archívumnak vége, mi lehet a probléma?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 máj. 02 23:27 - 2012 máj. 02 23:43 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: Akeeba Backup után nincs az archívumnak vége
Legbiztonságosabb módja a backup átvitelnek, ha pl. Filezillával fel mész a tárhelyed FTP-jére és ../administrator/components/com_akeeba/backup/ mappából letöltöd a szükséges fájlokat.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 2012 máj. 02 23:43 Balázs által.
- Robby
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2012 máj. 02 23:55 #3 Írta: Robby
Robby válaszolt a következő témában: Válasz: Akeeba Backup után nincs az archívumnak vége
úgy csináltam és még se jó de régebben is volt ilyen problémám ezen a tárhelyen és egy régebbi verzióval sikerült is megoldani csak az nincs meg így a legújabbat tettem fel, valami beállítási hiba lehet nem?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 máj. 03 00:06 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: Akeeba Backup után nincs az archívumnak vége
Esetleg arra tudok gondolni, hogy miközben csinálja a backupot, az össz. fájlméret meghaladja a tárhely limitet, így az utolsó rész már nem tud befejeződni teljesen.
Ha nincs erről szó, akkor próbáld meg más formátumba menteni pl. zip-be. Akkor is ezt a hibát produkálja?
Ha nincs erről szó, akkor próbáld meg más formátumba menteni pl. zip-be. Akkor is ezt a hibát produkálja?
- Robby
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2012 máj. 03 00:14 #5 Írta: Robby
Robby válaszolt a következő témában: Válasz: Akeeba Backup után nincs az archívumnak vége
csak zipbe csinálom és korlátlan a tárhely..apropó ha már feljött akkor nem akarok új topicot nyitni ezért de létezik hogy a korlátlan tárhely megtelik?
- Robby
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2012 máj. 04 19:50 #6 Írta: Robby
hát én ezt nem értem...a suliban megy itthon nálam meg nem
itthon is mozzillával csináltam meg a suliban is de itthon file zilával másolom le a cuccot ott meg tc vel és ott ment itthon meg ugyan az, próbáltam chrommal de azzal se jó itthon
én már teljesen eltévedtem
valakinek van valami ötlete mi van?