Van-e olyan bővítmény amellyel exportálhatom/importálhatom a cikkeimet?

Több
9 éve 11 hónapja #6659 Írta: kocsislaci
Van lehetőség csak a cikkeket kimenteni és azt egy friss tiszta telepítésre visszaállítani?

Akeeba Backup kiegészítővel csináltam egy mentést de úgy látom nagyon sok mindent ment, így félek a hibás dolgokat is átviszem az új oldalra....

Köszönöm!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 11 hónapja #6661 Írta: Balázs
Pl.: J2XML

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
9 éve 11 hónapja #6663 Írta: Isodius
Szia!

Nekem az SP Transfer elég jól működött. Tételenként ki lehet választani, hogy mit akarsz (cikket, menüt, kategóriát stb.) importálni, illetve ezen belül is ki tudod választani, hogy mely cikkeket szeretnéd áthozni. (Sajnos ez egy fizetős bővítmény.)

Több
9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja #6669 Írta: kocsislaci
Balázs!

A J2XML elvileg jó lesz.... bár egyszerre nem tudta lementeni a több mint 300 cikket, így darabokban mentettem le.

Isodius
Köszönöm neked is!

[strike]Viszont a teszt oldalamra visszatöltve nem jelennek meg a főoldalon a cikkek...... A beállítások egyeznek a rendes oldalamon lévővel de még sem..... oldalsávban megjelennek.... Az eredeti getting stardet az egyetlen ami megjelenik... ezt lemásolva sem jelenik meg a másolat...

Teszt oldal [/strike]

Vezekelek..... persze, hogy a menüben a home gombnál kellett beállítani.... sorry és köszönöm!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 11 hónapja kocsislaci által.