Cikk nyomtatás hiba - hibajelzést hova kell/lehet küldeni?

Több
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #465 Írta: Zotius
Egy nem túl jelentős, kisebb, de mégis látható hibára bukkantam.
Egy cikket kívántam kinyomtatni. A képernyőn a nyomtatási nézet rendben van, de a papírra került verzióban a cikk címének megjelenítésével egy kis gond van.
A nyomtatási nézetben ez látható:

A nyomtatott cikk címe viszont a mellékelt pdf-ben láthatóan kissé hibás.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 12 éve 9 hónapja Zotius által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
12 éve 9 hónapja #468 Írta: Balázs
Érdekes dolgok ezek, mert nekem nem sikerült reprodukálnom a hibát.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #472 Írta: Zotius

Balázs írta: Érdekes dolgok ezek, mert nekem nem sikerült reprodukálnom a hibát.

Érdekes, valóban, de számomra az, hogy csak én vagyok ilyen cifrafindzsa, hogy ilyen reprodukálhatatlan dolgokkal állok elő??? :(
Tehát kipróbáltad. Neked a nyomtatásban voltak grafikák a cím előtt, vagy nem? A címsor elejének pozícionálása is rendben volt? (Mellékelt pdf-ben az első sor kezdőbetűje nincs rendben)
Furcsa! Ez a joomla - vagy az oprendszer vagy ki tudja micsoda - ennyire "személyreszabott"? Valakinek jól működik, s van, akinek nem...
Utolsó szerkesztés: 12 éve 9 hónapja Zotius által.

Több
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #473 Írta: Balázs
Meg van:

Opera, IE - OK
Chrome, FF - Ugyan az a hiba

Leggyorsabb megoldás az, hogy érdemes megpróbálni egy külső bővítményt is, hogy azok hogy generálják le: extensions.joomla.org/extensions/directo...entation/print-a-pdf

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Utolsó szerkesztés: 12 éve 9 hónapja Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Zotius

Több
12 éve 9 hónapja #475 Írta: Balázs
Eszembe jutott még valami, PDF-be generálás és úgy nyomtatás?

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Zotius

Több
12 éve 9 hónapja #476 Írta: Zotius

Balázs írta: Eszembe jutott még valami, PDF-be generálás és úgy nyomtatás?

Nem akarom a Joomlat még PDF generátorral is terhelni, ha nem muszáj. A PDF generálást mindenki oldja meg maga, ahogy tudja... A beküldött mellékletet a gépemen lévő nitroPDF nyomtatóval állítottam elő. Különben is: Amit pl. az Artisteer-ben lehet látni PDF ikont a cikk címe alatti sorban (e-mail ikon, nyomtatás ikon után) azt én a Honlapomon nem látom sehol. Arról viszont egy büdös szó nem esik sehol, hogy a pdf generálás alapból implementálva van-e a Joomla-ba, vagy ehhez is valamilyen plugin/komponens kell? Kezdek már néha én is bosszús lenni. :angry:
Nagyon sok mindent írnak a Joomláról, de ilyen alapvető dolgok néha nagyon el vannak dugva. Talán elfeledkeznek a leírásáról? Vagy csak én vagyok a hülye és nem találom?