- Köszönetek: 0
Hekker támadás érte a Joomlámat
- ifjBarandiImre
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
- Hozzáértők segítségéért regisztráltam.
Művészetekkel foglalkozom: Festőművész, tetováló művész és NFT művész vagyok. Tartalmat, képeket, szöveget, tudok feltölteni, keresőoptimizálni cikket, viszont hekker támadás miatt rendszer visszaállítást, Joomla sablont frissíteni és egyéb dolgokat szakemberre bíznék.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
Ha már sablont szeretnél frissíteni akkor érdemes lenne az egész weboldalt J4-re frissíteni, ha megegyezünk azt is meg tudom oldani.
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
- csicsa55
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Lottó
- Köszönetek: 68
Ha már sablont szeretnél frissíteni akkor érdemes lenne az egész weboldalt J4-re frissíteni
Őööö. Mielőtt elbeszélnétek egymás mellett, egy kis fogalmi zavart véltem felfedezni ifjBarandiImrenél. Szerinte maga a joomla egy sablon, ami persze nem igaz. Te meg a jooomla gyári sablonjáról beszélsz.
A jelenlegi oldal visszaállítást szívesen megoldom ingyen, ha elég a MédiaCenter mentésből történő visszaállítás.
ifjBarandiImre szerint elég lenne, de nem azért mert megoldaná, hanem nincs tisztában vele, hogy amit egyszer feltörtek és nem keressük meg és nem hárítjuk el az okát, akkor pillanatok kérdése és újra feltörik és mondjuk három hét múlva megint jelentkezik, hogy feltörték.
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
csicsa55 írta: ifjBarandiImre szerint elég lenne, de nem azért mert megoldaná, hanem nincs tisztában vele, hogy amit egyszer feltörtek és nem keressük meg és nem hárítjuk el az okát, akkor pillanatok kérdése és újra feltörik és mondjuk három hét múlva megint jelentkezik, hogy feltörték.
Arra, hogy ne a hackelt oldal jelenjen meg elég. Talán egy-két apróbb beállítás pl. fájlok jogosultság megoldhatja átmenetileg a problémát, de valóban egy J4 lenne a teljes megoldás.
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
- ifjBarandiImre
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
- Hozzáértők segítségéért regisztráltam.
- Köszönetek: 0
-
A csicsa55 uriember felhívta a figyelmem, hogy néhány óvintézkedést érdemes megtenni, ezeket ajánlotta, talán ezt is sikerül megoldani: Gondolom joomlacms.hu/kezikonyv/joomla-beallitaso...cker-tamadasok-ellen
-
Hol tudom Önt elérni?
Tisztelettel: Imre
Művészetekkel foglalkozom: Festőművész, tetováló művész és NFT művész vagyok. Tartalmat, képeket, szöveget, tudok feltölteni, keresőoptimizálni cikket, viszont hekker támadás miatt rendszer visszaállítást, Joomla sablont frissíteni és egyéb dolgokat szakemberre bíznék.
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
A helyreállítás és esetleg pár biztonsági megoldással azt érjük el, hogy az oldal működik
J4-re történő frissítése már lehet problémásabb, emiatt külön feladat.
Elérhetőségemet megtalálod az aláírásban szereplő weboldalon.
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu