Tisztelt Joomla fórum tagok!
Ma hajnalban vettem észre, hogy a Joomla sablonra épült web oldalam hekker támadás érte. Joomlához értő szakembert keresek, és mivel hasonló bejegyzést nem találtam a fórumban, bátorkodtam nyitni egy ilyen beszélgetést, talán a téma másoknak is hasznos lehet majd.
Az admin felületen belépve, semmit sem változtatott meg a hekker, legalábbis úgy tünik. A cikkek és a képek, a Joomla "belsejéből" változatlanul a helyükön vannak, úgy tünik. Az internetezők oldaláról nézve, viszont a mellékelt kép fogad. A tárhelyszolgáltatónál az ügyfélkapun belépve jöttem rá, hogy szakemberre van szükségem: a rendszer visszaállításhoz és sablon frissítéshez én nem értek. A tartalmat (szöveget, linkeket, képeket) feltölteni tudom, mint admin, viszont ilyen kényesebb munkálatokat szakemberre bíznék.
Kérdésem, hogy tudna-e ilyesmiben segítséget nyújtani valaki. Első sorban a web oldal helyrehozása lenne a cél, rendszervisszaállítással, és a sablon frissítése utána.
Köszönöm előre a segítséget!
Barátsággal, tisztelettel, ifj.Bárándi Imre
Művészetekkel foglalkozom: Festőművész, tetováló művész és NFT művész vagyok. Tartalmat, képeket, szöveget, tudok feltölteni, keresőoptimizálni cikket, viszont hekker támadás miatt rendszer visszaállítást, Joomla sablont frissíteni és egyéb dolgokat szakemberre bíznék.