AdsManager - A hirdetések közé hogyan tudok beszúrok egy-egy Adsense vagy Etarget reklámot?

• bagater
  • bagater profilkép Témaindító
  • Nem elérhető
  • Tapasztalt fórumozó
  • Tapasztalt fórumozó
  • megoldom a problémát
Több
7 éve 3 hónapja #12197 Írta: bagater
Szia Csezo!
Köszi. Sajna nem Gantry sablont használok, hanem egy Artisteer sablont módosítgattam fejlesztői eszközök segítségével.
Valóban létezik egy modul az Easy Adsense, ami könnyen kezelhető, de sztem ugyanezt a célt szolgálja a html modul is.
Ezeknek az a baja, (vagyis az én bajom), hogy a hirdetések közé konkrét helyre még nem tudom beszúrni.

melléklet nem található

Üdv.: G

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #12204 Írta: Zotius
Artisteer-es sablonban hozz létre egy új modulpozíciót a fő tartalmat megjelenítő "Content" terület alatt (pl. content-bottom néven), s abba tedd be az egyéni html kódodat.
Ha ezután, ez alatt folytatni akarod az Adsmanager cuccait, ennek is hozz létre mondjuk egy "content2" pozíciót, s ebbe egy másik Adsmanager modult rakhatsz.
így létrejöhet az általad elgondolt elrendezés:
content AdsManager
content-bottom eTarget
Content2 AdsManager

A modulpozíciók létrehozása Gantry-ban pofonegyszerű, ezért érdemesebb lenne áttérni rá, ha a php kód szerkesztéssel nem boldogulsz, mert az Artisteer-es sablon forráskódjának szerkesztéséhez (a meglévő sablon új modul pozíciókkal való bővítéséhez, pl. simán a Notepad++ szövegszerkesztővel) a php, illetve a Joomla kódszintaktika ismerete elengedhetetlen. Magában az Artisteer sablonszerkesztőben talán könnyebb, ha ennek a sablonszerkesztő programnak a jogtiszta verziójával rendelkezel.
PS: Ezt én is használtam egy darabig, míg át nem tértem a Gantry használatára.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja Zotius által. Indoklás: kiegészítés
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bagater

• bagater
  • bagater profilkép Témaindító
  • Nem elérhető
  • Tapasztalt fórumozó
  • Tapasztalt fórumozó
  • megoldom a problémát
Több
7 éve 3 hónapja #12208 Írta: bagater
Köszi Zotius!

Megpróbálom.
Szép napot G