file Adsmanager - Az üzenet törzse üres (Empty Message Body) probléma javítása

Több
2015 jan. 02 19:48 #1 Írta: mravi
Most abban kérek tanácsot hogy az Adsmanager-t használom és ha felhasználóként feladok egy hirdetést minden mezőt megfelelően kitöltve akkor miért kapom ezt az üzenetet vissza a weboldalon? Az üzenet törzse üres. Az üzenet törzse üres. Gratulálok, a hirdetésed feladva! Nem véletlenül írtam 2x mert így kapom.

Ha bejelentkezve vagyok akkor a kapcsolatnál ezt látom miért? Kapcsolat You don't have the right to see the ad contact És semmilyen kapcsolat nincs ha én jelentkezni akarok egy hirdetésre. Persze ha kijelentkezek akkor van. De ezt egy felhasználó nem biztos hogy tudja.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2015 jan. 03 00:22 #2 Írta: Balázs
After filling all fields in AdsManager when you click (save) button, Its displays
Empty Message Body
Empty Message Body
Congratulations, your ad has been posted!

Wondering why this is happening. Very simple, You (website administrator) haven't filled the email message body fields in adsmanager configuration. Whenever anyone post an ad on adsmanager, adsmanager sends an email to the website administrator and the poster with the details.
Now there in Adsmanager configuration, There is an settings for emails. Where you need to write some text for each email text fields. An screenshot will help you to better understand.

Login to your joomla administrator. Go to components > Adsmanager > Configuration. Go to the email tab.
Fill the text fields with your own messages. You need to do it for all of them. Or if you want to disable email on ad post, you can do that too on this page. When done, Click Save and Close.
So thats how you can fix "Empty message body" error in AdsManager. Enjoy

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: mravi

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2015 jan. 03 15:14 - 2015 jan. 04 01:04 #3 Írta: mravi
És az miért van hogy feladom a hirdetést kilépek. A kapcsolatnál az űrlap van beállítva és mikor akarok küldeni emailt a hirdetőnek akkor nem küld hanem "bejelentkezés szükséges" kiírást kapom.
Utolsó szerkesztés: 2015 jan. 04 01:04 mravi által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!