- Köszönetek: 3
Roksporcket 2.0.6-ről 2.0.10-re történő frissítése után a bővítmény fagy
- Petrov12
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
Roksporcket 2.0.6-ről 2.0.10-re történő frissítése után a bővítmény fagy téma létrehozva Petrov12 által
most frissitettem a rocksprocketet 2.0.6 ról 2.1.0-ra...
most fagy, a modulkezelőben nem tudok csinálni semmit...nálatok?
ha megvan valakinek a 2.0.6 akkor adjatok már rá egy linket...köszi
most fagy, a modulkezelőben nem tudok csinálni semmit...nálatok?
ha megvan valakinek a 2.0.6 akkor adjatok már rá egy linket...köszi
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Roksporcket 2.0.6-ről 2.0.10-re történő frissítése után a bővítmény fagy
Pontosan hogy fagy és milyen böngészőkben?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- Petrov12
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 3
Petrov12 válaszolt a következő témában: Roksporcket 2.0.6-ről 2.0.10-re történő frissítése után a bővítmény fagy
A jelenség annyi volt, hogy akármire kattintottam, nem reagált, a sprocket modulból is csak ugy tudtam visszalépni hogy töröltem a böngészőcimsorban egészen az administrátorig a linket../*mozilla*/
roksprocket 2.0.2 volt meg nekem ezt raktam vissza, innen frisstitettem fel 2.0.10..most müxik...
roksprocket 2.0.2 volt meg nekem ezt raktam vissza, innen frisstitettem fel 2.0.10..most müxik...
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.