- Köszönetek: 0
J!Extensions Store GDPR - Felhasználók törlése
- peter.forensys
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2018 máj. 25 19:55 #1 Írta: peter.forensys
GDPR kontra Joomla téma létrehozva peter.forensys által
A Joomla! Extensions Store GDPR komponensét én is telepítettem (nem volt kevés pénz, és elégedetlen vagyok vele), de én főképp a sütis részébe mentem bele, de egyszerűen nem tudtam beállítani, mivel ez a bővítmény igényli, hogy én kategorizáljam a sütiket a süti neve vagy domain-je alapján. Na most megnéztem a weboldalam milyen sütiket használ, van google analyticstól kezdve, facebook-os süti is, meg van olyan süti, amely véletlenszerű karakterekből áll, és én ezeket fogalmam sincs, hova kellenebe soroljam, meg melyik mire való. Ehhez már valami szakember kéne komolyan mondom.

Jelenleg az általam kezelt weboldalakon csak egy olyan ingyenes plugint használok, ami simán engedélyezi vagy letiltja az összes sütit, és ezt a döntést később meg lehet változtatni. De kategóriánként egyelőre nem tudom beállítani

Jelenleg az általam kezelt weboldalakon csak egy olyan ingyenes plugint használok, ami simán engedélyezi vagy letiltja az összes sütit, és ezt a döntést később meg lehet változtatni. De kategóriánként egyelőre nem tudom beállítani

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- nyulk
-
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 0
2018 máj. 29 09:30 #2 Írta: nyulk
nyulk válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
Szia!
Azért annyira nem bonyolult a beállítás. Melyik weboldalról van szó?
Azért annyira nem bonyolult a beállítás. Melyik weboldalról van szó?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!