Kérdés:
A Fabriknak van magyar fordítása?
Ha igen, honnan tölthető le?
Én felraktam, egy Cookie-st, ez elméletileg megfelel az Eu szabályzatainak.
Ha bár külön kategórián ként nem kezeli a sütiket, nem is értem minek kellene, viszont a sütiket a felhasználók engedélyezhetik és ha nem akarják, akkor le is tilthatják.
Ehhez egyenlőre nincs magyar fordítás de nem nagy cucc, lehet holnap össze dobok valamit rá, ahogy a Ja gdpr- komponensre, mert az meg kiválóan működhet arra a célra, hogy törölni tudják magukat a felhasználók, valamint naplóz, exportál stb.
Én a Felhasználói fiók megtekintésének helyére tettem be a mod_login modulba.
Próbáltam ezt a Kibővített profil beépülőt, de ha bekapcsolom és aztán rá lépek a Profil megtekintésére azt írja, hogy nem létezik a prefix_user_profiles tábla.
Ráadásul én is hiába raktam be az "Adatvédelmi Nyilatkozatot, mint cikk meg sem jelenítette a regisztrációnál!
Továbbá magyar útmutató van a Fabrik-hoz arra a célra, hogyan hozzak létre egyedi regisztrációs űrlapot ami kapcsolódik a Joomla Core felhasználó kezeléséhez?
Angolt találtam erre, ha viszont lenne magyar leírás az sokat segítene.
A másik problémám, bár ezt már megoldom:
Kapcsolat felvételi űrlapnál nem engedi a mezőknél, hogy bepipálható jelölőnézetet hozzak létre.
Nem tudok megadni alapértelmezett értéket sem.
Viszont én eddig a Visforms űrlapkezelőt használtam/használom, az sem magyar viszont annak nincs Regisztrációs űrlap létrehozása opciója.
Ehhez kell a Fabrik!
Aztán meglátjuk lehet teljesen Fabrikra cserélem le az űrlapokat.
Ja:
2 jelölőnézet szükségeltetik, de tudomásom szerint egy dokumentumban is tárolható az Adatvédelmi Nyilatkozat és a szabályzat, nos ha egy dokumentumban tárolható, akkor miért nem elég egy jelölőnézet?
Nem értem én ezeket...
Na mind-egy, én megtettem amit tudtam, a fordításokat pedig majd össze dobom.
Vagy ha valaki megteszi, annak előre is köszönöm segítségét!
Üdv:
Robi