GDPR kontra Joomla

Több
6 éve 6 hónapja #13609 Írta: Gábriel
Gábriel válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
:) akkor passz.
Egyébként szabályos a telefon, illetve email-ben kért jogok gyakorlása.
Szóval mindegy.
Bele kell írni az Adatvédelmi tájékoztatóban hogy az adott email címen és telefonon tudja érvényesíteni ha annyira akarja a törlést, exportálást, tiltást, stb...

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 6 hónapja - 6 éve 6 hónapja #13610 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
Én továbbra is úgy gondolom (nem GDPR szakértőként), hogy ha nem kerül eltárolásra az űrlapon lévő információ, akkor nincs mit megjeleníteni, ettöl független egy jelölődoboz valószínűleg kell, hogy elküldöd az adataidat az űrlap kitöltésekor, de a GDPR direktavía aligha kötelezhet adatmentsére. Az már egy másik szcenárió, ha el is tárolod a beküldött személyes információkat.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 6 éve 6 hónapja Balázs által.

Több
6 éve 6 hónapja #13611 Írta: Horizon72
Horizon72 válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
Én lennék a legboldogabb :-)

Több
6 éve 6 hónapja #13613 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
Ha az űrlap csak emailt küld és nem tárol adatokat akkor is el kell fogadnia az Adatakezelési szabályzatot, abban pedig leírod, hogy emailben kapod és egyébként nem tárolod, egyébként ezzel és ezzel a szoftverrel kezeled a leveleket és ha emailben kéri akkor törlöd levelét és ameil címét a levelező szoftveredből.
Namost ha esetlek webmailt vagy Gmailt használsz akkor már tárolod a weben, így arról is kell nyilatkoznod, hogy ott mit kezdesz vele. Ki tárolja (google, vagy tárhely szolgáltató webmailje...) és továbbra is csak emailben kérheti a törlését.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
6 éve 6 hónapja #13616 Írta: czimbalm
czimbalm válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
Én most igényeltem vissza a GDPR komponens készítőjétől a pénzem. Több mint 3 órán keresztül küzdöttem beállítani, végül úgy szétcsezste a weboldalt, hogy mentésből kellett visszaállítani. Fizetett segítséget kértem tőlük, erre nem voltak hajlandóak, pontosabban olyan stílusban válaszolt, hogy belőlük nem kérek többet az biztos.

Több
6 éve 6 hónapja #13618 Írta: peter.forensys
peter.forensys válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
Sziasztok!

extensions.joomla.org/extension/eu-e-privacy-directive/

Ez a plugin elég lehet a sütik GDPR szerinti kezeléséhez? Konkrétan annyit csinál, hogy engedi a felhasználóknak, hogy a sütiket ha engedélyezik, akkor később letilthassák/törölhessék. Vagy kell az a megoldás mindenképpen, hogy most teljesítmény, meg mittudjaménmégmilyenvan sütiket külön-külön törölhesse/engedélyezze a felhasználó?