GDPR kontra Joomla

Több
6 éve 6 hónapja - 6 éve 6 hónapja #13595 Írta: sentimental76
sentimental76 válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
Sziasztok!
Marcsi,
nálam a jQuery miatt nem jelent meg, másik modul is használta a jQuery -t, kikapcsoltam a modult és máris megjelent..... (a trial verzióban ha jól tudom nem jelenik meg)
Üdv.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 6 hónapja sentimental76 által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 6 hónapja - 6 éve 6 hónapja #13596 Írta: Horizon72
Horizon72 válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
Sziasztok,

Ami nekünk nem világos, az a következő. A legtöbb ügyfelünk nem használ regisztrációt, csak egy-két breezingforms van az oldalán és max. egy acymailing. De ebben az esetben is biztosítani kell, hogy a látogató megnézhesse, hogy egy órával ezelőtt milyen adatokat adott meg a breezingformson keresztül. Na, ezt nem látjuk sem a Joomlart szoftverében, sem ebben a GDPR komponensben.

Például WordPressben úgy oldották meg, hogy beírod az email címed, a rendszer emailt küld egy linkkel, ahol látod az elküldött adataidat és kérheted, hogy töröljék. Tehát semmilyen regisztráció nincs a folyamatban.

Tehát a kérdés, mit kezdünk a formokkal, ha a checkboxok már megvannak, de az user látni szeretné, mit küldött el. Ez a komponens tudja ezt, csak én vagyok vak?

Köszönöm szépen, ha van ötlet!

Üdv

Hörcsöki Szabolcs
Horizon Webstúdió
Utolsó szerkesztés: 6 éve 6 hónapja Horizon72 által.

Több
6 éve 6 hónapja #13597 Írta: peter.forensys
peter.forensys válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
És valaki tudja, hogy az olyanokkal, mint Facebook pixel, meg Google Analytics stb., mit lehet kezdeni? :S

Több
6 éve 6 hónapja - 6 éve 6 hónapja #13599 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla

Horizon72 írta: De ebben az esetben is biztosítani kell, hogy a látogató megnézhesse, hogy egy órával ezelőtt milyen adatokat adott meg a breezingformson keresztül.

How to make your forms comply to GDPR

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 6 éve 6 hónapja Balázs által.

Több
6 éve 6 hónapja #13600 Írta: Horizon72
Horizon72 válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
Ezzel is az a baj, hogy:
"Simply create a new menu item pointing to the view that will be displayed only to logged in users." - magyatul ismét csak a bejelentkezett látogatónak ad infót.

Több
6 éve 6 hónapja - 6 éve 6 hónapja #13601 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
Én nem ismerem minden részletre menően a GDPR direktívát, de ha nem kerülnek adatbázis szinten eltárolásra a beküldött információk, akkor elég nehéz lenne megjeleníteni azokat. Az már valóban bonyolítana a helyzeten, ha el kell tárolni a beküldött anyagokat, és felmerül a kérdés, hogy ebben az esetben, hogyan is jelenítsük meg azon felhasználók számára, amelyek nem rendelkeznek saját fiókkal.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 6 éve 6 hónapja Balázs által.