GDPR kontra Joomla

Több
6 éve 8 hónapja #13579 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
Én egyenlőre még kivárok, mivel elméletileg a Joomla! 3.9 már tartamazni fog saját megoldásokat a GDPR megfelelősségre: www.joomla.org/announcements/release-new...and-joomla-3-10.html

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 8 hónapja #13584 Írta: Antono
Antono válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla

Balázs írta: Jelenleg elérhető, natív Joomla GDPR megvalósítási ötletek:
Egyedi reg. űrlap: Fabrik (ingyenes)
Adattörlés stb: JA GDPR (ingyenes)
Több típusú cookie kezelés: Cookie Alert for EU Countries Joomla Module (35$)

Bajban vagyok, a Fabrik nem működik php7-nél... van más ajánlás GDPR kompatibilis regisztráció létrehozására?

Több
6 éve 8 hónapja #13585 Írta: csezo
csezo válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
Azt hiszem egyrészt kicsit túl van lihegve a dolog, mint 15 éve a szofverrendőrségesdi. Óriásplakátokkal riogattak, stb stb.
Persze ettől még él a szabály.
Én csak azt nem értem, miért nem kötelező kiírni a honlapra, hogy mi nem ölünk embert, nem rabolunk bankot, nem erőszakolunk nőket, stb.
Van egy törvény. Be kell tartani. Pont. Miért kell kiírni, hogy mi betartjuk?
Ha lehetőséget kell biztosítani a törlésre, akkor nyilván meg kell oldani. De eddig se készítettem olyan honlapot, ahol regisztrálni lehet, mert onnantól csak az irgalmatlan mennyiségű szemét lepi el a honlapot, vagy a kezelő email fiókját.

Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.

Több
6 éve 8 hónapja #13586 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
Sikerült végre befejeznem a J!Extensions Store GDPR (1.3 verzió) bővítményének magyar fordítását. A nyelvi fájlokat a fejlesztő már ki is tette honlapján a megfelelő helyre, így a bővítményt megvásárló felhasználók már letölthetik azt a storejextensions.org oldalra történt belépés után, a bal oldali My Area modulban elérhető Purchased products > GDPR > Language Translations > Hungarian mappából.
A nyelv telepítőjét mellékelten ide is felteszem.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kovacshazi, hilbi, eriaszto, sentimental76, Gábriel, peter.forensys

Több
6 éve 8 hónapja #13587 Írta: Gábriel
Gábriel válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
Nagyon nagy köszönet a komponens fordításért!

Több
6 éve 8 hónapja #13589 Írta: Marcsi
Marcsi válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
Telepítettem a J!Extensions Store GDPR-t (1.3 verzió), de nekem sehogy sem jön elő a felugró ablak. Tudna valaki segíteni ebben? Köszönöm előre is.