GDPR kontra Joomla

Több
5 éve 4 hónapja #14947 Írta: Barb
Barb válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
Szia Balázs

Kérdezem, mert hivatalos választ nem tőled kell várni azt tudom.

Nem lenne értelme a joomlának ezt a kérdést megoldani valami korrekt és mindennek megfelelő bővítménnyel?
csak mert máshol ez már megvan, és szerintem kissé akadályozza is a joomla további terjedését, hogy 3%ról tovább tudjon lépni a net világában. Nem mintha komoly költség lenne a 35 Eur egy lap életében, de ha más platformoknak ment akkor pont a joomlának ne menne? A 3.9 ben végül miért nem lett?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
5 éve 4 hónapja #14949 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
Elsődlegesen csak találgatni lehet. A GDPR csak az EU-n belüli weboldalakra vonatkozik, ha ez minden weboldalra kötelező érvényű lenne, akkor valószínűleg, már rég lefejlesztették volna. Másodszor nincs arra precedens, hogy valakit egy Cookie felugró miatt elmarasztaltak volna, esetleg pénz büntetést kellett volna fizetnie.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
5 éve 4 hónapja #14951 Írta: Barb
Barb válaszolt a következő témában: GDPR kontra Joomla
Nézegettem a bővítményt, egészen jónak tűnik. Ami érthető de nekem kicsit zavaró, hogy csak 1 oldalra engedi használni. Örültem volna egy kifizeted és a tiéd oda ott és akkor amikor akarod verziónak. Viszont életképesnek tűnik.