Mióta frissítettem a Gantryt azóta a visform subbmit gomb nem működik.
- matyussandor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
6 éve 1 hónapja #12420
Írta: matyussandor
Mióta frissítettem a Gantryt azóta a visform subbmit gomb nem működik. téma létrehozva matyussandor által
Mióta frissítettem a Gantryt azóta a visform subbmit gomb nem működik. Teljeden inaktív. Más Helium template-t használom. Más template alatt rendesen fut. Tegnap még tökéletesen működött. Van ötletetek?
Ez az érintett oldal: matyusarnold.hu/index.php/ajanlatkeres
Ez az érintett oldal: matyusarnold.hu/index.php/ajanlatkeres
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- matyussandor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
6 éve 1 hónapja #12421
matyussandor válaszolt a következő témában: Mióta frissítettem a Gantryt azóta a visform subbmit gomb nem működik.
Épp most frissítettem 3.7.5 re a JOOML-át....már a honlap be sem tölt, csak admin felületem van...Ez csak nálam van vagy másoknál is?
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
6 éve 1 hónapja #12425
Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Mióta frissítettem a Gantryt azóta a visform subbmit gomb nem működik.
Az üzenet szerint nem találja a megadott error oldalt.
1. A sablon könyvtárban nézd meg van-e error.php fájl, ha van akkor ideiglenesen nevezd át valamire.
2. A Joomla configban állítsd a Hibajelentést Maximumra,
Így talán majd többet mond a rendszer.
A Visform helyett talán érdemesebb lenne egyébként másik űrlapkezelőt használni, tudom viszonlyag egyszerű űrlap készítő, de a frissítéseket nem nagyon bírja illetve lassan követi.
1. A sablon könyvtárban nézd meg van-e error.php fájl, ha van akkor ideiglenesen nevezd át valamire.
2. A Joomla configban állítsd a Hibajelentést Maximumra,
Így talán majd többet mond a rendszer.
A Visform helyett talán érdemesebb lenne egyébként másik űrlapkezelőt használni, tudom viszonlyag egyszerű űrlap készítő, de a frissítéseket nem nagyon bírja illetve lassan követi.
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: matyussandor
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
6 éve 1 hónapja - 6 éve 1 hónapja #12426
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Mióta frissítettem a Gantryt azóta a visform subbmit gomb nem működik.
Nálam most megy az oldal, valószínűleg a gyorsítótárat kellet csak üríteni. Az űrlap nálam nem jön be, de nem dob hibát, lehet, hogy közben visszavontad. Én általában a JSN Uniformot szoktam használni, Zotius meg a BreezingForms-ot.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 6 éve 1 hónapja Balázs által.
- matyussandor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
6 éve 1 hónapja #12427
matyussandor válaszolt a következő témában: Mióta frissítettem a Gantryt azóta a visform subbmit gomb nem működik.
Igen most megy az oldal, részben, de csak azért mert a biztonsági mentést állítottam vissza, viszont azt is csak részben sikerült. Most admin felületem nincs, és az oldalból is csak a főoldal töltődik be normálisan.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
6 éve 1 hónapja - 6 éve 1 hónapja #12430
Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Mióta frissítettem a Gantryt azóta a visform subbmit gomb nem működik.
Mire gondolsz az alatt, hogy nincs admin felületed? A menüpontokat végignézve nekem úgy tűnik, mintha a komponens megjelenítése tiltva lenne és csak a modulok jelennének meg. Itt az oldalon is a legújabb verziók futnak, és nem volt gond a frissítés után.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 1 hónapja Balázs által.