Gantry 5.4.9 css felülírás kikapcsolása
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
6 éve 7 hónapja #11351
Írta: jemie
Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
Gantry 5.4.9 css felülírás kikapcsolása téma létrehozva jemie által
Sziasztok?
Van arra mód, hogy a gantry-ban ki lehessen kapcsolni a css felülírásokat? Hiába szerkesztem firebugban a css-t ha elmentem automatikusan felülírja.
A gantry szerkesztőjében sem tudom megoldani, hogy legyen egy fix háttérkép és minden más átlátszó mert mindent felülír az alapra.
Van erre valami megoldás?
Thisone Free sablon
jemie
Van arra mód, hogy a gantry-ban ki lehessen kapcsolni a css felülírásokat? Hiába szerkesztem firebugban a css-t ha elmentem automatikusan felülírja.
A gantry szerkesztőjében sem tudom megoldani, hogy legyen egy fix háttérkép és minden más átlátszó mert mindent felülír az alapra.
Van erre valami megoldás?
Thisone Free sablon
jemie
Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 126
6 éve 7 hónapja #11354
Írta: csezo
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
csezo válaszolt a következő témában: Gantry 5.4.9 css felülírás kikapcsolása
Egészen biztos, hogy azt a file-t szerkeszted, amit a Gantry erre kitalált??
A template mappában a custom/scss/custom.scss file való erre! Ide írd be azt, amivel felül akarod írni azt, ami nem az igényeidnek megfelelő.
Tehát (és ez fontos!!!) NEM egy meglevő css file*t módosítunk!! Azt felül fogja írni.
A template mappában a custom/scss/custom.scss file való erre! Ide írd be azt, amivel felül akarod írni azt, ami nem az igényeidnek megfelelő.
Tehát (és ez fontos!!!) NEM egy meglevő css file*t módosítunk!! Azt felül fogja írni.
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: jemie
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
6 éve 7 hónapja #11370
Írta: jemie
jemie válaszolt a következő témában: Gantry 5.4.9 css felülírás kikapcsolása
Igen közben megtaláltam a dokumentációban köszi!