Megérkezett a Gantry 5.1.4
- Balázs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Kevesebb Több
2015 szept. 19 08:08 #1 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Megérkezett a Gantry 5.1.4 téma létrehozva Balázs által
A cikk nem jeleníthető meg
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kocsislaci
-
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 12
2015 szept. 30 21:15 - 2015 szept. 30 21:30 #2 Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Megérkezett a Gantry 5.1.4
Srácok!
Felraktam a keretrendszert meg a sablont, erre alapból átállította az oldalamat. ez most komoly, hogy minden kérdezés nélkül beállítja magát? Most ott tartok, hogy nem jönnek be a cikkeim, és a home mappában akar kezdeni mindig a főoldal.
Főoldalon nincs cikkek...
Rákattintok a főoldal menüre átugrik domain.hu/home és megjelennek a cikkek...
Eltávolítottam a hydrogén témát, de kedvesen a sajét létrehozott menüjét otthagyta, így mindig azzal kezdett az oldal.. töröltem és jó lett..
Kérdés:
Normális hogy magától átállítja az alapértelmezett menüt és sablont a telepítés után?
Normális dolog e hogy ha eltávolítom a hydrogén témát akkor a sallangjai ott maradnak?
Felraktam a keretrendszert meg a sablont, erre alapból átállította az oldalamat. ez most komoly, hogy minden kérdezés nélkül beállítja magát? Most ott tartok, hogy nem jönnek be a cikkeim, és a home mappában akar kezdeni mindig a főoldal.
Főoldalon nincs cikkek...
Rákattintok a főoldal menüre átugrik domain.hu/home és megjelennek a cikkek...
Eltávolítottam a hydrogén témát, de kedvesen a sajét létrehozott menüjét otthagyta, így mindig azzal kezdett az oldal.. töröltem és jó lett..
Kérdés:
Normális hogy magától átállítja az alapértelmezett menüt és sablont a telepítés után?
Normális dolog e hogy ha eltávolítom a hydrogén témát akkor a sallangjai ott maradnak?
Utolsó szerkesztés: 2015 szept. 30 21:30 kocsislaci által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!