- Köszönetek: 8
WAMP3.2.2 - Php7.xx - curl
- boy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
WAMP3.2.2 - Php7.xx - curl téma létrehozva boy által
A curl nem töltödik be a 7.1-es php feletti verziókban. A 'php error log'-ban ezt találtam:
Természetesen a megadott útvonalon ott vannak a keresett dll-ek, a php.ini-ben meg ki van véve a ';' az extensionok elől. A neten mindent végignéztem a javítás érdekében, de nem találtam megoldást. Valaki tudna segíteni?
Code:
[18-Jun-2020 09:16:19 UTC] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'curl' (tried: F:/wamp64/bin/php/php7.4.5/ext/curl (A megadott modul nem található.), F:/wamp64/bin/php/php7.4.5/ext/php_curl.dll (A megadott modul nem található.)) in Unknown on line 0
[18-Jun-2020 09:16:23 UTC] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'ldap' (tried: F:/wamp64/bin/php/php7.4.5/ext/ldap (A megadott modul nem található.), F:/wamp64/bin/php/php7.4.5/ext/php_ldap.dll (A megadott modul nem található.)) in Unknown on line 0
[18-Jun-2020 09:16:24 UTC] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'openssl' (tried: F:/wamp64/bin/php/php7.4.5/ext/openssl (A megadott modul nem található.), F:/wamp64/bin/php/php7.4.5/ext/php_openssl.dll (A megadott modul nem található.)) in Unknown on line 0
[18-Jun-2020 09:16:28 UTC] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'curl' (tried: F:/wamp64/bin/php/php7.4.5/ext/curl (A megadott modul nem található.), F:/wamp64/bin/php/php7.4.5/ext/php_curl.dll (A megadott modul nem található.)) in Unknown on line 0
[18-Jun-2020 09:16:28 UTC] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'ldap' (tried: F:/wamp64/bin/php/php7.4.5/ext/ldap (A megadott modul nem található.), F:/wamp64/bin/php/php7.4.5/ext/php_ldap.dll (A megadott modul nem található.)) in Unknown on line 0
[18-Jun-2020 09:16:28 UTC] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'openssl' (tried: F:/wamp64/bin/php/php7.4.5/ext/openssl (A megadott modul nem található.), F:/wamp64/bin/php/php7.4.5/ext/php_openssl.dll (A megadott modul nem található.)) in Unknown on line 0
Természetesen a megadott útvonalon ott vannak a keresett dll-ek, a php.ini-ben meg ki van véve a ';' az extensionok elől. A neten mindent végignéztem a javítás érdekében, de nem találtam megoldást. Valaki tudna segíteni?
-gf-
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: WAMP3.2.2 - Php7.xx - curl
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- boy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
boy válaszolt a következő témában: WAMP3.2.2 - Php7.xx - curl
Megtettem, bemásoltam a dll-eket, de nem segített...
Code:
[19-Jun-2020 07:14:35 UTC] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'curl' (tried: F:/wamp64/bin/php/php7.4.7/ext/curl (A megadott modul nem található.), F:/wamp64/bin/php/php7.4.7/ext/php_curl.dll (A megadott modul nem található.)) in Unknown on line 0
[19-Jun-2020 07:14:35 UTC] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'ldap' (tried: F:/wamp64/bin/php/php7.4.7/ext/ldap (A megadott modul nem található.), F:/wamp64/bin/php/php7.4.7/ext/php_ldap.dll (A megadott modul nem található.)) in Unknown on line 0
[19-Jun-2020 07:14:35 UTC] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'openssl' (tried: F:/wamp64/bin/php/php7.4.7/ext/openssl (A megadott modul nem található.), F:/wamp64/bin/php/php7.4.7/ext/php_openssl.dll (A megadott modul nem található.)) in Unknown on line 0
[19-Jun-2020 07:14:36 UTC] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'curl' (tried: F:/wamp64/bin/php/php7.4.7/ext/curl (A megadott modul nem található.), F:/wamp64/bin/php/php7.4.7/ext/php_curl.dll (A megadott modul nem található.)) in Unknown on line 0
[19-Jun-2020 07:14:36 UTC] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'ldap' (tried: F:/wamp64/bin/php/php7.4.7/ext/ldap (A megadott modul nem található.), F:/wamp64/bin/php/php7.4.7/ext/php_ldap.dll (A megadott modul nem található.)) in Unknown on line 0
[19-Jun-2020 07:14:36 UTC] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'openssl' (tried: F:/wamp64/bin/php/php7.4.7/ext/openssl (A megadott modul nem található.), F:/wamp64/bin/php/php7.4.7/ext/php_openssl.dll (A megadott modul nem található.)) in Unknown on line 0
[19-Jun-2020 09:14:36 Europe/Budapest] PHP Notice: Undefined index: urlAddLocalhost in F:\wamp64\www\index.php on line 33
[19-Jun-2020 09:14:36 Europe/Budapest] PHP Stack trace:
[19-Jun-2020 09:14:36 Europe/Budapest] PHP 1. {main}() F:\wamp64\www\index.php:0
-gf-
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
A 7.4-es PHP.ini-ben ki van kommentelve a következő sor?
extension=curl (c:\wamp\bin\php\php7.4.7\php.ini)
extension=curl (c:\wamp\bin\php\php7.4.7\php.ini)
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 3 éve 5 hónapja Balázs által.
- boy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
Utolsó szerkesztés: 3 éve 5 hónapja boy által.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Ez egy friss telepítésű wampserver? Mert esetleg megpróbálkozhatnál egy újra telepítéssel. Én most felraktam egy üres gépre a Wampot és simán működött rajta a curl hiba nélkül.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.