jUpgrade - Hogyan tudom élesíteni az oldalam jUpgrade után?
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2012 szept. 18 14:36 #1 Írta: kisgal
jUpgrade - Hogyan tudom élesíteni az oldalam jUpgrade után? téma létrehozva kisgal által
Sziasztok!
Ma én is kipróbáltam a Jupgrade alkalmazást. A migrálást a jupgrade almappába végezte el, ezt azért is gondoltam jónak, hisz nyugodtan tudok dolgozni rajta anélkül, hogy az éles oldalt piszkálnám.
Elkészítem az új sablont, majd beállítom a szerkezetet. Ezután viszont ugye "ki kellene tennem" az éles oldal helyre.
Ezt hogyan tegyem meg?
Ma én is kipróbáltam a Jupgrade alkalmazást. A migrálást a jupgrade almappába végezte el, ezt azért is gondoltam jónak, hisz nyugodtan tudok dolgozni rajta anélkül, hogy az éles oldalt piszkálnám.
Elkészítem az új sablont, majd beállítom a szerkezetet. Ezután viszont ugye "ki kellene tennem" az éles oldal helyre.
Ezt hogyan tegyem meg?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 szept. 19 10:13 - 2012 szept. 19 12:35 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: jUpgrade - Hogyan tudom élesíteni az oldalam jUpgrade után?
1. Letöltöd az
Akeeba Backup
-ot.
2. Letöltöd az Akeeba Kickstart -ot
3. Feltelepíted az AB-t, majd készítesz vele egy biztonsági másolatot az új Joomládról és azt lemented a gépedre.
4. Letörlöd a régi fájlokat a tárhelyedről (régi 1.5, új 2.5)
5. Felmásolod a backup fájlt a tárhelyre a Kickstart-os fájlokkal együtt.
6. Elindítod a kickstart.php-t és végigviszed a telepítést.
2. Letöltöd az Akeeba Kickstart -ot
3. Feltelepíted az AB-t, majd készítesz vele egy biztonsági másolatot az új Joomládról és azt lemented a gépedre.
4. Letörlöd a régi fájlokat a tárhelyedről (régi 1.5, új 2.5)
5. Felmásolod a backup fájlt a tárhelyre a Kickstart-os fájlokkal együtt.
6. Elindítod a kickstart.php-t és végigviszed a telepítést.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 2012 szept. 19 12:35 Balázs által.
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2012 szept. 19 10:51 #3 Írta: kisgal
kisgal válaszolt a következő témában: jUpgrade - Hogyan tudom élesíteni az oldalam jUpgrade után?
Köszi, a kérdésem, hogy amint látom ez AB csak 2.5 verzióhoz van. Most ezt kellene nekem az 1.5 joomla oldalra telepítenem?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 szept. 19 12:36 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: jUpgrade - Hogyan tudom élesíteni az oldalam jUpgrade után?
Gondolom az újat akarod élesíteni, tehát 2.5-ös Joomládat kell backupolnod. De, lementheted a régit is, ha akarod, de ahhoz 3.42 verzió kell az AB-ból.
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2012 szept. 19 14:09 #5 Írta: kisgal
kisgal válaszolt a következő témában: jUpgrade - Hogyan tudom élesíteni az oldalam jUpgrade után?
Ha jól értem amit a Jpgrade-el csináltam azon kell elvégeznem amit írtál folyamatot? És az éles 1.5 oldalt simán töröljem adatbázisostul?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 szept. 19 17:11 #6 Írta: Balázs
Van az a régi Joomlád (1.5). A jUpgrade segítségével, átmigráltad a teljes adatbázis stb. a te általad kiválasztott mappába, Joomla 2.5-re. Ezt az új oldalt véglegesítetted, ez által a régi oldalra már nincs szükség. Ha az újról csinálsz egy biztonsági másolatot - magyarul lemented az oldaladat 1 db fájlba - akkor azt majd a kickstart segítségével kitudod csomagolni és fel tudod használni. Ettől függetlenül csinálhatsz egy lementést az 1.5-ös verzióról is, de akkor jelenleg már 2 db különálló oldalról beszélünk.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kisgal