jUpgrade - Modulok migrálása közben migrating undefined hiba
- drsanya
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #1010
Írta: drsanya
drsanya válaszolt a következő témában: jUpgrade - Modulok migrálása közben migrating undefined hiba
Tehát akkor:
1. Megvan, ezzel semmi gond nem volt
2. Ez is megvan, ezzel korábban szívtam 4 napot mire rájöttem a hibára.
3. Új Joomla 1.5 is megvolt, oda azt raktam fel csak amire a régiből szükség van, adatbázisból kiszedtem, és felülirattam.
4. Megtörtént ez is.
5. Ez még nem (hogyan?)
1. Megvan, ezzel semmi gond nem volt
2. Ez is megvan, ezzel korábban szívtam 4 napot mire rájöttem a hibára.
3. Új Joomla 1.5 is megvolt, oda azt raktam fel csak amire a régiből szükség van, adatbázisból kiszedtem, és felülirattam.
4. Megtörtént ez is.
5. Ez még nem (hogyan?)
Utolsó szerkesztés: 11 éve 1 hónapja drsanya által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #1011
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: jUpgrade - Modulok migrálása közben migrating undefined hiba
5. Nincs előttem az 1.5-ös táblaszerkezet, de az extensions táblában van eltárolva, hogy milyen bővítmény lett feltelepítve, ezeket látja a Joomla. Ha most bemásolod a kunena tábláit meg fájljait attól még nem lesz benne az extensionok között.
Vagy hozzáadod kézzel, vagy telepítesz egy új kunenát, ekkor bekerül az már az extension tábla közé és felülírod/kicseréled a kunenea fájljait meg az kunena tábláit.
Vagy hozzáadod kézzel, vagy telepítesz egy új kunenát, ekkor bekerül az már az extension tábla közé és felülírod/kicseréled a kunenea fájljait meg az kunena tábláit.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 11 éve 1 hónapja Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: drsanya
- drsanya
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
11 éve 1 hónapja #1012
drsanya válaszolt a következő témában: jUpgrade - Modulok migrálása közben migrating undefined hiba
Fejlemény! Visszaraktam a 2.5.1-es jUpgrade-et, és végigcsinálta. Ami kimaradt, az a besorolatlan cikkek. Mondjuk abból nem sok van hálisten. Most megpróbálom úgy, hogy hozzáadom a Kunenát is, mert kivettem az opciókból a 3rd pary extensions-t.
Köszönöm a segítséget, és majd írok, hogy mi lett így.
Köszönöm a segítséget, és majd írok, hogy mi lett így.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
11 éve 1 hónapja #1013
Balázs válaszolt a következő témában: jUpgrade - Modulok migrálása közben migrating undefined hiba
Igen, egyel régebbi verzió használata is javasolható lenne ilyen esetben, de az megint csak hibás, de a leírásban szerepel a 2.5.1 használatára vonatkozó leírás is.
- drsanya
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
11 éve 1 hónapja #1018
Megcsináltam a migrációt a külső komponensek bekapcsolásával! Eredmény: Minden rendben, a besorolatlan kategóriájú cikkeket most sem vitte át, kunena migráció megtörtént, viszont újra kellett telepíteni a bővítményt, ezután rendesen működött. Viszont az Akeebát nem vitte át, pedig migrálás közben a debugban megjelent. Mondjuk ez a legkevesebb. Úgyhogy összességében rendben vagyok, és köszönöm a segítséget mégegyszer.
Ja szükségem lett volna még a jComments-re is, de mivel az csak a jUpgrade 2.5.2 tudja, így nem tudtam migrálni. Viszont SQL szerkezete teljesen megegyezik a régivel, úgyhogy szerintem kényelmesen átvihető egy egyszerű export-importtal.
Ja szükségem lett volna még a jComments-re is, de mivel az csak a jUpgrade 2.5.2 tudja, így nem tudtam migrálni. Viszont SQL szerkezete teljesen megegyezik a régivel, úgyhogy szerintem kényelmesen átvihető egy egyszerű export-importtal.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
11 éve 1 hónapja #1019
Való igaz, lehetnek még problémák a migrátorral pl. valakinek a cikk id-k csúsztak el.
Az Akeebát felesleges migrálni.
Ugyanolyan táblaszerkezet esetén nem szabadna, hogy problémát okozzon a jComments telepítése, majd a régi táblák importja
Az Akeebát felesleges migrálni.
Ugyanolyan táblaszerkezet esetén nem szabadna, hogy problémát okozzon a jComments telepítése, majd a régi táblák importja