file jUpgrade - Modulok migrálása közben migrating undefined hiba

Több
2012 aug. 03 16:40 #1 Írta: drsanya
Üdvözlet!

Nos mindent úgy csináltam, ahogyan a cikkben le van írva, de minden alkalommal ugyanabba a hibába ütközöm. A migrating modules közben migrating undefined jön elő. Már kifogytam minden ötletemből, azért írok ide. Mit csináltam eddig:

A régi weblapról mindent amire szükségem van átpakoltam egy tiszta 1.5.26-ra
Feltettem a jUpgrade 2.5.2-t
Beállítottam a cikkben leírtak szerint.
PHP.iniben módosítottam a max_execution_time-ot és a max_input_time-ot is 300-ra illetve 600-ra(tudom, hogy ez irreális, gondoltam hátha segít)
Wampserver 2.1e x32-t használok itthon Win7 alatt, rendszergazda jogokkal. Apache port tűzfalon nyitva, tesztelve telefonnal.

Nos ezzel a hibával még mindig ott tartok, hogy a cikkek, userek megvannak, de használok bannereket is és kapcsolatokat is, illetve nem kis melóval sikerült átkonvertálni az Agora 2.5.5-öt Kunenára, jó lenne ha az is migrálódna. Bár azt enélkül is át lehet pakolni úgy tudom.

Ha valakinek lenne ötlete nagyon megköszönném, ugyanis harmadik napja szenvedek ezzel.

Üdv.: Sanya

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2012 aug. 03 21:41 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: jUpgrade - Modulok migrálása közben migrating undefined hiba
Debug mód bekapcsolása után mit ír ki/meddig jut el a migrátor?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2012 aug. 04 01:14 #3 Írta: drsanya
drsanya válaszolt a következő témában: jUpgrade - Modulok migrálása közben migrating undefined hiba

Balázs írta: Debug mód bekapcsolása után mit ír ki/meddig jut el a migrátor?

Ott áll meg, hogy migrating modules, majd kis idő múlva migrating undefined, debug mód undefined-undefined. Előzmény nincs, addig viszont tökéletes.

Kipróbáltam a komponens által készített adatbázist egy tiszta J2.5-ön, és addig, amíg nem hibázik, minden megvan. Este még próbálkoztam azzal, hogy a max_execution_time értéket 300-ról felemeltem 600-ra, de ugyanott ugyanakkor áll meg. Így hát kikapcsoltam, helyesebben kitöröltem az összes aktív modult, de akkor is ugyanez a probléma.

Segítséged köszönöm.

Több
2012 aug. 04 08:59 - 2012 aug. 04 08:59 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: jUpgrade - Modulok migrálása közben migrating undefined hiba
Most nincs előttem a migrátor de a beállításokban esetleg meg lehetne próbálni, hogy skippeled a modulokat, ha van ilyen lehetőség.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Utolsó szerkesztés: 2012 aug. 04 08:59 Balázs által.

Több
2012 aug. 04 11:43 #5 Írta: drsanya
drsanya válaszolt a következő témában: jUpgrade - Modulok migrálása közben migrating undefined hiba
Csak olyan van sajnos, amivel a külső komponenseket lehet kikapcsolni. Ha azt is skippelem, akkor is ugyanez a hiba. Van tudomásotok arról, hogy esetleg valamelyik belső modullal van baja a migrátornak?

Több
2012 aug. 04 12:31 #6 Írta: Balázs
Valami oknál fogva megakad a moduloknál, de tényleges hibaüzenet nélkül csak találgatni lehet.

Gyors megoldás lehet:

Én annyit csinálnék, hogy szétosztanám
1. Első körben a cikkek és a felhasználók megvannak.
2. Kunena importerrel átalakítanám az Agorát Kunenává
3. Telepítenék egy új Joomlát, majd oda átmásolnám azokat komponenseket amire szükségem van, banner, contact, kunena fájljai a régi Joomlából az újba.
4. Frissítem az adatbázist/felülírom a régi táblákból a nekem megfelelőkkel az új táblákat (banners, contact, kunena)
5. Hozzáadnám az extensions táblához a kunenát.
6. Megcsinálnám a migrálást
7. Egyesíteném a két migráció eredményét.

A következő felhasználók mondtak köszönetet: drsanya

Több
2012 aug. 04 13:12 - 2012 aug. 04 13:16 #7 Írta: drsanya
Tehát akkor:

1. Megvan, ezzel semmi gond nem volt
2. Ez is megvan, ezzel korábban szívtam 4 napot mire rájöttem a hibára.
3. Új Joomla 1.5 is megvolt, oda azt raktam fel csak amire a régiből szükség van, adatbázisból kiszedtem, és felülirattam.
4. Megtörtént ez is.
5. Ez még nem (hogyan?)
Utolsó szerkesztés: 2012 aug. 04 13:16 drsanya által.

Több
2012 aug. 04 13:39 - 2012 aug. 04 13:40 #8 Írta: Balázs
5. Nincs előttem az 1.5-ös táblaszerkezet, de az extensions táblában van eltárolva, hogy milyen bővítmény lett feltelepítve, ezeket látja a Joomla. Ha most bemásolod a kunena tábláit meg fájljait attól még nem lesz benne az extensionok között.

Vagy hozzáadod kézzel, vagy telepítesz egy új kunenát, ekkor bekerül az már az extension tábla közé és felülírod/kicseréled a kunenea fájljait meg az kunena tábláit.

Utolsó szerkesztés: 2012 aug. 04 13:40 Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: drsanya

Több
2012 aug. 04 14:04 #9 Írta: drsanya
Fejlemény! Visszaraktam a 2.5.1-es jUpgrade-et, és végigcsinálta. Ami kimaradt, az a besorolatlan cikkek. Mondjuk abból nem sok van hálisten. Most megpróbálom úgy, hogy hozzáadom a Kunenát is, mert kivettem az opciókból a 3rd pary extensions-t.

Köszönöm a segítséget, és majd írok, hogy mi lett így.

Több
2012 aug. 04 17:01 #10 Írta: Balázs
Igen, egyel régebbi verzió használata is javasolható lenne ilyen esetben, de az megint csak hibás, de a leírásban szerepel a 2.5.1 használatára vonatkozó leírás is.