exclamation-circle Hiba: 0 Call to undefined method JAdminCssMenu::addChild()

Több
2017 okt. 17 16:48 - 2017 okt. 17 16:48 #1 Írta: jemie
Sziasztok!
3.7.5-ről frissítettem 3.8.1-re merthogy ezt kínálja fel a rendszer. Ezután ezt az üzenetet kaptam
Hiba: 0 Call to undefined method JAdminCssMenu::addChild()
Az admin felületem nem létezik, bármely menüpontra kattintok, csak fehér oldal admin menüvel.

Valaki találkozott ilyen üzenettel?

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
Utolsó szerkesztés: 2017 okt. 17 16:48 jemie által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2017 okt. 17 17:58 #2 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Hiba: 0 Call to undefined method JAdminCssMenu::addChild()
És semmi extra nincs az oldalon? Például JS Page Builder? Az kiakasztja, előbb azt kellene frissíteni, ha van.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
2017 okt. 17 19:07 #3 Írta: jemie
jemie válaszolt a következő témában: Hiba: 0 Call to undefined method JAdminCssMenu::addChild()
Köszönöm Gábor, pont ez van rajta, frissítés előtt mindent frissítettem. Kikapcsoltam phpmyadmin-ban a page buildert de nem segített. Amúgy a frontend oldal makulátlan...

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.

Több
2017 okt. 17 19:15 #4 Írta: csezo
csezo válaszolt a következő témában: Hiba: 0 Call to undefined method JAdminCssMenu::addChild()
Nekem is csinált ilyet az egyik oldal. FTP-vel töröltem a cache mappákat (frontend és admin) is, és ettől meggyógyult.
Persze nem biztos, hogy itt is ez van

Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.

Több
2017 okt. 17 19:33 #5 Írta: jemie
jemie válaszolt a következő témában: Hiba: 0 Call to undefined method JAdminCssMenu::addChild()
Köszönöm Csezo megnézem!