Óvoda honlapjának migrálása 2.5-ről 3-ra

Több
6 éve 1 hónapja #12418 Írta: tomek
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni a Bóbita óvoda honlapjának migrálásához. A honlap 1.5 verzióban futott sokszor feltörték így a szolgáltató a spammelések miatt gyakran letiltja, de nagy szükségük lenne a honlapra. 2.5-ös verzióig eljutottam de innen már nem tudok továbblépni mert a szolgáltató az fopen-t letíltja így a frissítéseket nem találja (hibát ír). Próbáltam wamp szerverre átmásolni de nem működik, szóval marhára nem értek hozzá.
Keresünk valakit aki kicsit ért hozzá és az óvodának ezt megbütykölné. Sajnos anyagi forrásokat erre nem tudnak mozgósítani, így csak "társadalmi" munka jöhet szóba. :)
mail címem nyilvánossá tettem de azért leírom: tamas.becker kukac gmail.com
Adatokat és hozzáférések nálam vannak, akár az 1.5 ös eredeti verzióról is.

köszönöm

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 1 hónapja #12419 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Óvoda honlapjának migrálása 2.5-ről 3-ra
Tomek, ahhoz, hogy biztonságosan tudjátok üzemeltetni a weboldalt, ahhoz megfelelő tárhely szükséges. Ha még valaki kézzel fel is frissíti, attól még ugyanúgy nem fogja látni a rendszer az új frissítéseket, és akkor gyakorlatilag ugyanott vagytok.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!