3.7.2 frissítés után cikk mentése nem megy
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
3.7.2 frissítés után cikk mentése nem megy téma létrehozva jemie által
Sziasztok!
3.7.2-re frissítés után a módosított cikk mentésekor invaild parent üzenet érkezik. A cikket ugyan elmenti amit én nem tudtam, úgyhogy lett belőle vagy tíz...
Szóval mit lehet ez ellen tenni?
jemie
3.7.2-re frissítés után a módosított cikk mentésekor invaild parent üzenet érkezik. A cikket ugyan elmenti amit én nem tudtam, úgyhogy lett belőle vagy tíz...
Szóval mit lehet ez ellen tenni?
jemie
Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: 3.7.2 frissítés után cikk mentése nem megy
És tudod más cikk esetében is reprodukálni a problémát?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
jemie válaszolt a következő témában: 3.7.2 frissítés után cikk mentése nem megy
Most gyakorolgatok. Tulajdonképpen három tartalom kategóriában csinálja ezt a mutatványt. A többiben semmi gondja. Ha átírom a kategória aliast akkor viszont ott is elmenti. Néztem azt is, hogy a cikk aliasa nem-e egyezik meg a kategóriáéval de nem. Bár ennek sem lenne,hogy gond legyen.
Az adatbázis is naprakész,illetve maximális hibajelentésnél sincs gond.
Az adatbázis is naprakész,illetve maximális hibajelentésnél sincs gond.
Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: 3.7.2 frissítés után cikk mentése nem megy
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: jemie
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
jemie válaszolt a következő témában: 3.7.2 frissítés után cikk mentése nem megy
Igen, közben nekem is eszembe jutott ez a lehetőség és valóban ez volt a megoldás és arra is rájöttem miért, ugyanis tegnap egy komplett menüt áthelyeztem egy másikba. Valószínüleg ez miatt volt egy kis akadás.
Köszi
Köszi
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.