check Joomla! 3.0.1 frissítése

Több
2017 máj. 04 21:46 #1 Írta: Lazarbibi
Joomla! 3.0.1 frissítése téma létrehozva Lazarbibi által
Sziasztok!
Sajnos nem jutok előrébb az oldalam korszerűsítésével. A honlap működik rendesen, csak ugye nem mobilbarát, meg kissé elavult.
Új cikket tudok írni, de semmilyen bővítmény nem hajlandó rá feltelepedni (Akeba sem), és persze a frissítés sem indul el. Amennyiben lementem WAMP szerverre az adatbázissal együtt, és átírom a configuration php. fájlt, akkor az oldal elindul, de ugyanezt csinálja, csak még pluszba telepakolja magát narancssárga hibaüzenetekkel. A szolgáltató adatbázist frissített, utána állt elő ez az állapot.
Már az sem jelentene gondot ha újra kéne építeni az oldalamat, csak a régi verzióból a cikkeket kéne valahogy átvinnem.
Volt egy olyan ötlet hogy ftp-n keresztül rakjam fel a frissítést, de azt nem igazán értem hogyan kéne.
Valami 5let?

Az oldal: lazarbibi.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2017 máj. 07 10:27 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla! 3.0.1 frissítése
A narancssárga figyelmeztetéseket akkor kaphatod, amikor például újabb PHP verziót használsz a jelenleginél, és egyes bővítmények már nem kompatibilisek az új verzióval.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2017 máj. 07 11:43 #3 Írta: Lazarbibi
Lazarbibi válaszolt a következő témában: Joomla! 3.0.1 frissítése
Igen, ezt nagyjából sejtettem, mert ha kikapcsolok bővítményeket meg modulokat, akkor viszonylag jól helyreáll az oldal a wampszerveren, de az admin felületről továbbra sem lehet telepíteni semmit. Javasolták még hogy írjam felül a régi fájlokat a frissítőcsomaggal, de akkor összeomlik az egész.

Több
2017 máj. 07 12:52 #4 Írta: Balázs
Pontosan, hogyan néz ki a probléma. Betallózod a fájt és nem történik semmi?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
2017 máj. 07 15:26 #5 Írta: Lazarbibi
Localhost-on a 3.2.7-re akar frissíteni, de ha rákattintok a gombra nem történik semmi, ugyanez a képernyő jön vissza mint ami a mellékletben látszik. Ha betallózom a frissítést, akkor meg azt üzeni, hogy : "Hiba történt ennek a fájlnak a kiszolgálóra való feltöltésekor", "Nem található telepítőcsomag".
Mellékletek:

Több
2017 máj. 11 21:12 #6 Írta: Lazarbibi
Nagy nehezen sikerült a 3.0.1-et 3.7-re frissíteni. Kikapcsolgattam a nem kompatibilis bővítményeket, de most meg nem tud az adatbázishoz kapcsolódni.

Több
2017 máj. 13 10:59 #7 Írta: Balázs
A frissítés után nem tud az adatbázishoz csatlakozni? Szerintem ez két független dolog egymástól.

Több
2017 máj. 13 13:44 #8 Írta: Motoros
Motoros válaszolt a következő témában: Joomla! 3.0.1 frissítése
"csak a régi verzióból a cikkeket kéne valahogy átvinnem."

Ha nem gond az, hogy újra építsd magasabb verzióval az oldalt. - Akár az a lehetőség is megvan, hogy az adatbázisból kivedd a tábla tartalmát. És újra bemásold és elmentsétek a komplett cikkeket.

Több
2017 máj. 13 14:16 - 2017 máj. 13 14:19 #9 Írta: Lazarbibi
Már próbáltam azt hogy egy szűz friss 3.7-es Joomlát összekötöttem a régi adatbázissal, úgy hogy a régi táblákat beimportáltam.
Ez simán sikerül is, de nem látszódnak a cikkek. Vajon hol tárolja a Joomla a cikkek hozzáférési dolgait?
Utolsó szerkesztés: 2017 máj. 13 14:19 Lazarbibi által.

Több
2017 máj. 13 20:15 #10 Írta: Balázs
Véleményem szerint, érdemesebb lenne egy szálon elindulni, és azt végig vinni, és ha az nem jön össze, akkor egy alternatívaként egy másikat.