Akeeba Backup - A biztonsági másolat telepítésekor, milyen kiszolgálói adatokat kell megadni?

Több
7 éve 3 hónapja #11636 Írta: meti2
sziasztok!
Szeretném oldalamat egy másik tárhelyre költöztetni. Az Akeeba backup segítségével készítettem biztonsági másolatot, amit le is töltöttem.
Kicsomagoltam, majd feltöltöttem az új tárhelyre. Beírtam a böngészőbe a webcímet, ekkor annak rendje és módja szerint elindult a joomla telepítés.
De.
Amikor meg kell adni az adatokat: Kiszolgáló, felhasználói név adatbázisnév jelszó, akkor a régi adatbázisnév/jelszó/felhasználói név/jelszót kell megadni? Vagy az új tárhely által adottakat.
Igaz mindegy mert mindkettőre azt írta ki, hogy nem tud az adatbázishoz kapcsolódni.
Remélem érthető voltam.
Mi lehet a gond? Biztos valami egyszerű hibát vétettem ,de nem jövök rá.
Máskor már sikerült, bár nem emlékszem hogyan.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 3 hónapja #11637 Írta: csezo
Az új hely adatbázis elérést kell megadni, hiszen ide fogja az adatokat betölteni. Ha nem fogadja el, akkor valami nem ok. Vagy elgépelted, vagy nem jó adatokat kaptál.
Az adatbázis címére figyelj, az az esetek 99%-ban "localhost"

Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: meti2

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 3 hónapja #11650 Írta: meti2
Köszi. Nem tudom mi lehetett a gond, de most meg elindult. Megadtam az új adatokat és elfogadta. Előtte viszont nem akarta. Miután írtam ide a fórumra még egyszer megpróbáltam és tádá már ment is. Biztos betojt. :)
Azért köszönöm.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!