file PHP frissítés után Deprecated: preg_replace() hiba

Több
2017 márc. 11 00:05 #1 Írta: MoZo
Sziasztok,

kérek szépen segítséget.

Miután frissítették a servert PHP nagyon alacsonyról 5,6-ra a weboldalba bekerült egy csomó elavult figyelmeztetés.Az icon problémáját megoldottam hosszas guglizás után, de ezzel nem boldogulok ezzel:

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in 652
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in 654

note++ ban helyettesítettem callback - re, de ezután ez jött ki ismételve:

Warning: preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'utf8_encode(chr(\1))
Warning: preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'utf8_encode(chr(0x\1))',

mit kell átírnom?

Előre is köszi

Ja, nem vagyok programozó, kezdő JAVAzó csak

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2017 márc. 11 00:21 - 2017 márc. 11 00:22 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: PHP frissítés után Deprecated: preg_replace() hiba
Itt inkább az a kérdés, hogy milyen Joomlát használsz. A Joomla! 3 feletti bővítményeknek általában nem szokott problémát okozni a PHP 5.6-os verziója.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 2017 márc. 11 00:22 Balázs által.

Több
2017 márc. 11 08:14 #3 Írta: MoZo
MoZo válaszolt a következő témában: PHP frissítés után Deprecated: preg_replace() hiba
Igen, alapvetően ezt szeretném megoldani.
Most kaptam kezelésre a felületet, Joomla 2.5.11 -es verzióval.

Telepítettem az akeeba beckup -ot, megcsináltam a mentést, de le már nem sikerült töltenem saját gépre.
Gyorsítótárat kitöröltem, de frissítés ikon nem jelenik meg.

Gondoltam a sok elavult jelzés feloldásával megoldódik a frissítés gomb. De nem.

Hát itt tartok.

Köszönöm a segítséged.

Alapvetően WP -t kezelek.

Több
2017 márc. 11 08:55 - 2017 márc. 11 08:56 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: PHP frissítés után Deprecated: preg_replace() hiba
Itt az alapvető probléma az, hogy a joomlában a 3.6-os verzióban járunk, és ezért a magasabb PHP miatt "sírni" fognak folyamatosan az elavult bővítmények, tehát mindenképpen frissítened kellene, minimum a 2-es verzió végéig (2.5.28).

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Utolsó szerkesztés: 2017 márc. 11 08:56 Balázs által.

Több
2017 márc. 11 09:12 #5 Írta: MoZo
MoZo válaszolt a következő témában: PHP frissítés után Deprecated: preg_replace() hiba
Igen ezen vagyok.

Csakhogy nincs frissítés ikonom.

Viszont a Bővítménykezelő > frissítésénél kiírja a két "Deprecated.." hibát , valamint, h nincs újabb frissítés:

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /chroot/home/fittmami/moka-kert.hu/html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /chroot/home/fittmami/moka-kert.hu/html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654

Pillanatnyilag egy frissítés sem érhető el. Kérjük, később ellenőrizze újra.

Ezért gondoltam megoldani elsőként azokat.

Szerinted mit kellene tennem?

Köszönöm

Több
2017 márc. 11 09:20 - 2017 márc. 11 09:33 #6 Írta: Balázs
Amit elsőként meg lehet próbálni az-az, hogy a Globális konfigurációban ki kellene kapcsolni a Hibakiíratást. Most csatolok egy képet, de ez a 2-es szériában máshogy néz ki:

Aztán frissíteni kellene kézzel először 2.5.28-al úgy, hogy a legutolsó frissítőcsomagot könyvtárhelyesen felül kellene íratnod az FTP-n a jelenlegi struktúrával.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 2017 márc. 11 09:33 Balázs által.

Több
2017 márc. 11 09:52 #7 Írta: MoZo
köszönöm, hibajelentés kikapcsolva.

letöltöttem, ftp-n áthúztam a 28-as csomagot, de itt ücsörög.
Mellékletek:

Több
2017 márc. 11 10:46 - 2017 márc. 11 13:17 #8 Írta: MoZo
sokáig töltött, mindig folytatni kellett, elvileg befejeződött, de az admin felületen nincs változás.

ezt kell orvosolni?

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 2017 márc. 11 13:17 Balázs által.

Több
2017 márc. 11 11:04 - 2017 márc. 11 11:08 #9 Írta: Balázs
A fizikai fájlmásolás megtörtént akkor? A fopent pedig engedélyezned kell a hoszting beállításaiban, mert nem fog kilátni a rendszer a frissítő szerverekre.

Utolsó szerkesztés: 2017 márc. 11 11:08 Balázs által.

Több
2017 márc. 11 11:40 #10 Írta: MoZo
hogy megtörtént-e? Én megcsináltam (FTP-n felment), de nincs megerősítő adat.

fopen engedélyezése nem servergazda teszi?

Én ez cPanelen be tudom állítani?

Köszi