- Köszönetek: 1
- Fórum
- Joomla!
- Frissítés és migráció
- 3.6.5-re való frissítéskor 74% után backup hibát dob a rendszer, mi a teendő?
3.6.5-re való frissítéskor 74% után backup hibát dob a rendszer, mi a teendő?
- bagater
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
Kevesebb Több
2017 jan. 13 18:33 #1 Írta: bagater
3.6.5-re való frissítéskor 74% után backup hibát dob a rendszer, mi a teendő? téma létrehozva bagater által
Üdvözlet Mindenkinek!
Szerettem volna a J 3.6.4-et J 3.6.5-re frissíteni. 74%ig lefutott, de utána kiírta, hogy a backup elavult.
Azt is frissítettem a legújabb verzióra, > kilépés >újraindítás> frissítés újra.
Ugyanaz történt ismét kiírta a fentit szintén 74% után.
Mi lehet a gond?
Köszi
Szép estét Gabi
Szerettem volna a J 3.6.4-et J 3.6.5-re frissíteni. 74%ig lefutott, de utána kiírta, hogy a backup elavult.
Azt is frissítettem a legújabb verzióra, > kilépés >újraindítás> frissítés újra.
Ugyanaz történt ismét kiírta a fentit szintén 74% után.
Mi lehet a gond?
Köszi
Szép estét Gabi
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2017 jan. 13 19:34 - 2017 jan. 13 19:42 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: 3.6.5-re való frissítéskor 74% után backup hibát dob a rendszer, mi a teendő?
Ha van rá mód, akkor kérlek a teljes hibát másold be, köszi!
Gyors megoldás:
1. Joomla_3.6.x_to_3.6.5-Stable-Patch_Package.zip tartalmának felmásolása FTP-re:
2. Joomla! admin -> Bővítmények -> Kezelés -> Adatbázis -> Fix
Gyors megoldás:
1. Joomla_3.6.x_to_3.6.5-Stable-Patch_Package.zip tartalmának felmásolása FTP-re:
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 2017 jan. 13 19:42 Balázs által.
- bagater
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
Kevesebb Több
2017 jan. 15 09:31 #3 Írta: bagater
bagater válaszolt a következő témában: 3.6.5-re való frissítéskor 74% után backup hibát dob a rendszer, mi a teendő?
Most végigfutott, de az alábbit írta ki:
A legutolsó kérés visszautasításra került, mert érvénytelen tokent tartalmazott. Frissítse az oldalt és próbálja meg újra.
Néhány screent mellékelek:
1. innen telepítettem (volna) az előző esetekben sikerült
2. megáll > 74%-nál sokat időzött, majd végigfutott 99%-ig és rögtön kiírta:
A legutolsó kérés visszautasításra került, mert érvénytelen tokent tartalmazott. Frissítse az oldalt és próbálja meg újra.
Megnéztem az adatbázist az alábbiakat láttam, de ezekkel meg nem tudok mit kezdeni.
adatbazis 2
figyelmeztetes
php
Üdvözlet Gabi
Néhány screent mellékelek:
1. innen telepítettem (volna) az előző esetekben sikerült
2. megáll > 74%-nál sokat időzött, majd végigfutott 99%-ig és rögtön kiírta:
Megnéztem az adatbázist az alábbiakat láttam, de ezekkel meg nem tudok mit kezdeni.
adatbazis 2
figyelmeztetes
php
Üdvözlet Gabi
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2017 jan. 15 12:06 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: 3.6.5-re való frissítéskor 74% után backup hibát dob a rendszer, mi a teendő?
Ez inkább Akeeba Backup jellegű probléma. Véleményem szerint alacsony a max_execution time. Ezt a php.ini-ben vagy az admin panel beállításai között tudod növelni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bagater
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
2017 jan. 18 09:17 #5 Írta: kovacshazi
Ez a megoldás. Én is több oldalon hasonló problémába ütköztem és a Balázs által is leírt megoldás a megoldás. Valamiért 3.6.4-ről 3.6.5-re frissítés során ez sokszor előfordul, nem mindig de van rá példa szép számmal.
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: 3.6.5-re való frissítéskor 74% után backup hibát dob a rendszer, mi a teendő?
Balázs írta: Ha van rá mód, akkor kérlek a teljes hibát másold be, köszi!
Gyors megoldás:
Ez a megoldás. Én is több oldalon hasonló problémába ütköztem és a Balázs által is leírt megoldás a megoldás. Valamiért 3.6.4-ről 3.6.5-re frissítés során ez sokszor előfordul, nem mindig de van rá példa szép számmal.
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
- bagater
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
Kevesebb Több
2017 aug. 12 17:06 #6 Írta: bagater
bagater válaszolt a következő témában: 3.6.5-re való frissítéskor 74% után backup hibát dob a rendszer, mi a teendő?
Köszi Mindenkinek!
Az Akeeba-t kellett frissítenem a legújabb verzióra és így végigfutott. Ki is írta a hibát: " régi az akeeba verzó", de bután figyelmen kívül hagytam.
Ue. hiba folyamatosan előjön a frissítéskor.
Üdv
Az Akeeba-t kellett frissítenem a legújabb verzióra és így végigfutott. Ki is írta a hibát: " régi az akeeba verzó", de bután figyelmen kívül hagytam.
Ue. hiba folyamatosan előjön a frissítéskor.
Üdv